Barerne må igen holde åbent til klokken 02:00 - og dét skal naturligvis fejres med et besøg på en (eller flere - vi dømmer ikke!) af Københavns fantastiske barer!

Der er enormt mange barer i byen at vælge imellem, men skal du og vennerne have en særligt mindeværdig aften fuld af sjov, konkurrencer og spil, skal I helt sikkert tage forbi disse 7 barer. De har nemlig alle det til fælles, at de både har våde varer, skægge aktiviteter og gode oplevelser i centrum. Tag slænget under armen og udfordr dem til en dyst og en øl I sent vil glemme!

Har vi overset en aktiv bar? Tip os gerne på [email protected]

Boulebar

Boulebar
Billede: Boulebar på Instagram

Glem alt om hverdagens trummerum og spendér en aften i hvad der minder om en sydeuropæisk park med pétanquebaner, udeservering og inviterende barer. Boulebar på Nørregade i Indre By er en fransk inspireret såkaldt pétanque-bar og restaurant, hvor du både kan spise, drikke og selvfølgelig udfordre vennerne til et spil pétanque i gruset. Mere gennemført og sjovt bliver det ikke!

OBS! Book i god tid - banerne har det med at blive udsolgt, særligt i weekenden.

Adresse: Nørregade 18, 1165 København K
Åbningstider: Tirsdag og onsdag 16.00 - 23.00. Torsdag, fredag og lørdag til 00:00.

Dupong Bar

Dupong Bar
Billede: Dupong Bar på Instagram

Ping Pong - Dupong Bar er Københavns eneste, vaskeægte bordtennis-bar! Her kan du bestille en fantastisk øl eller en lækker drink og samtidig låne et bat, så du kan give (eller få) tørre tæsk i ''rundt om bordet''! Spil mod vennerne - eller mød nye mennesker - og få sved på panden og smil på læben. Der er happy hour på drinks hver onsdag og torsdag fra 18-22.

Adresse: Griffenfeldsgade 52, 2200 København N
Åbningstider:
Onsdag 18:00-01:00
Torsdag 18:00 - 02:00
Fredag & lørdag 16:00 - 02:00

Camping

Camping Kødbyen
Billede: Camping Kødbyen PR

Slush-ice, burgere, kolde øl og minigolf! Der er dømt ægte camping-stemning på Kødbyens nye minigolf-bar Camping, hvor du og vennerne kan dyste om, hvem der er den mest habile minigolfspiller. Bliver I sultne eller tørstige undervejs byder baren på lækre drinks og køkkenet serverer saftige burgere og fritter fra Cocks and Cows. Konceptet er drop-in - så der er intet behov for tidsbestilling.

Adresse: Kødboderne 9, 1711 København
Åbningstider:
Man - tors: 15:00 – 23:00
Fre – lør: 12:00 – 23:00
Søn: 12 – 20

BIP BIP BAR

Bip bip bar
Billede: Bip Bip Bars Instagram

Hos BIP BIP BAR er der nostalgi for alle pengene! Her skrues tiden i dén grad tilbage, for det er nemlig muligt at spille på alverdens forskellige, sjove, retro arkadespillemaskiner, mens du nyder en special-øl eller en frisk cocktail. Slå hul på sparegrisen (det koster mellem 2 - 5 kr. at spille et spil) og lad så ellers dit indre barn give den gas med pin-ball eller klassiske arkadespil.

Adresse: Fælledvej 7, 2200 Copenhagen N
Åbningstider:
Onsdag 17.00 - 24:00
Torsdag 17.00 - 02:00
Fredag 16.00 - 02:00
Lørdag 12.00 - 02:00

Petanque og Shuffleboard Bar

Petanque og Shuffleboard Bar er det helt perfekte sted for dig og vennerne, hvis I vil have en aften med sjov, konkurrencer og aktiviteter i lange baner. Book et shuffleboard-bord eller en petanquebane og dyst derefter i dart, bordfodbold, pool og meget mere, mens I slukker tørsten i lækre drikkevarer fra Generator bar.

Adresse: Adelgade 5-7, 1304 København
Åbningstider: Petanquebanerne lukker kl. 22.00 alle dage. Shuffleboards lukker klokken 22 søndag-onsdag, klokken 23 torsdag og 01:30 fredag & lørdag.

Barkowski

Barkowski
Billede: Barkowski PR

På velbesøgte Barkowski er der altid noget at lave, og aktiviteterne er altid helt gratis! En 'must-visit' bar i København, for jer der ønsker at sætte gang i aftenen med spil, billard, bordfodbold, dart eller andre aktiviteter. Det er altid en sand fornøjelse at slukke tørsten i den hyggelige atmosfære og de rustikke omgivelser af retromøbler, lædersofaer og levende stearinlys.

Adresse: Nørre Farimagsgade 57, 1364 København
Åbningstider: 12:00 - 02:00 hver dag.

Bastard Café

Billede: Bastard Cafés Instagram

På Bastard Café i Indre By foregår "aktiviteten" siddende og uden så meget sved på panden - det er nemlig en brætspilscafé! (Byens bedste, hvis du spørger os!) Også her er der rig mulighed for at udfordre venner og familie, for caféens hylder er proppede med over 3700 brætspil: Der er både gamle, nye, lange og korte spil at vælge imellem og i nærmest alle genrer.

Adresse: Rådhusstræde 13
Åbningstider: Hverdage 12:oo - 00:00. Fredag & lørdag 12:00 - 02:00