Madklubben åbner Bar Next Door

Vi kender madklubben mest for deres mange restauranter placeret rundt omkring i København. Senest har de åbnet tre nye restauranter med udsigt til Søerne lige ved Dronning Louises Bro og nu tager de næste skridt – i samme bygning åbner cocktailbaren Bar Next Door nemlig.

Bar Next Door har en drøm: “at kunne forlænge besøget for gæsterne på vores populære spisesteder og skabe en elegant men afslappet drinkshule for alle københavnere på kanten af Stenbroen og Indre By”

Det lyder jo meget godt, ikke sandt?

Indretningen kombinerer en strømlinet bardisk i træ og sten med nostalgiske elementer som gulnede plakater, patinerede spejle, antikke reoler, industrielle glødelamper og nips i alle afskygninger.

Drinks bar Søerne

Rutineret herre hos Bar Next Door

Som barchef har Bar Next Door rekrutteret Chris Doig, der har shaket, smagt og serveret sig igennem Umami, MASH, Karrierebar, Madklubben Vesterbro og Gran Torino. Nu er turen kommet til baren på Sortedam Dossering for at eksekvere Madklubbens nye cocktailvision:

“Det skal være en bar for alle. Et sted du øjeblikkeligt føler dig velkommen, og som er afslappet og behageligt. Det afspejler det uprætentiøse navn: Vi er baren ‘right next door’, hvor du kan svinge forbi og nyde en cocktail af høj kvalitet til sympatiske priser med vennerne eller kollegaerne.”

Cocktailbar ved søerne

En helt måneds happy hour

Menukortet byder både på evergreens og kreative påfund. Priserne ligger på 75-95 kr. for en cocktail, og der holdes et skarpt fokus på ingredienser og udtryk bestemt af sæsonernes skiften. Den første måned – frem til den 11. november – fejres åbningen med happy hour hver tirsdag og onsdag kl. 16.30 – 20. Her er der frit valg i barens “Signatur”-sektion, hvor alle gæster kan få to cocktails for éns pris.

Cocktailbar Nørrebro

Bar Next Door slog dørene op d. 9. oktober på Sortedam Dossering 3. Åbningstiderne hedder indledningsvis tirsdag til lørdag kl. 16.30 – 00, indtil en ny bevilling giver mulighed for også at tilfredsstille den lidt senere cocktailtørst. Bar Next Door har plads til 45 siddende gæster, samt et lignende antal stående gæster på travle aftener.

I samme kategori

Design uden navn
champagne-1
gro-1
gl-gggg

Tip os

Send dine tips til byen og del dem med resten af København – fra københavner til københavner!

Mest læste

IMG_9581
lagkagehuset-1
144A1538-1400x840-2
blev-aldrig-brugt

Forsiden netop nu

VesterbroStreetpartyHeader-01
light
Design uden navn
Poolen i Spectrum Wellness i København
Dagen derpå
champagne-1
Aire-1
-bleskiver

Mest læste

Det sker i København

VesterbroStreetpartyHeader-01
light
Poolen i Spectrum Wellness i København
lucia-1

Mad og drikke

Design uden navn
champagne-1
gro-1
gl-gggg

Kultur og kunst

SDU-2-2
kultur
hands-4212584_1280
custom1

Instagram Feed

Vores bedste guides