Mahamed Habane optræder med showet ”Ham Der Komikeren”

TipKBH anmelder

Selvom det er Mahamed Habanes første onemanshow, er han bestemt ikke nybegynder. Det kan man tydeligt høre på de mange grin, der går gennem salen.

Vi træder ind i den store sal i Rødovre, og har forinden været i baren og købe drikkevarer. Der er gjort klar til en sjov aften, hvor der i øvrigt er helt udsolgt.

Man kan allerede fra første joke godt forstå, hvorfor der er udsolgt. Mahamed leverer en personlig historie fra sit liv, hvor man som publikum føler sig inddraget i historien. Hvis der bliver grinet på skæve tidspunkter, bliver det en del af fortællingen fra scenen – og det gør det hele til en levende liveoplevelse.

Showet hedder ”Ham Der Komikeren”, fordi det er det, folk råber efter Mahamed på gaden. Samtidig sætter det rammen for, hvem Mahamed er – han er ”Ham Der Komikeren” da det efter en periode i hans liv, hvor vennerne blev færdige på universitetet,blev Mahameds plan A i livet. Det er man slet ikke i tvivl om hvorfor, når man ser showet.

Uden at afsløre for meget om showet (for du skal jo selv ind og se det!), så er Mahamed god til at inddrage tilpas politiske bits, som alle kan grine med på – men som også sætter tanker i gang. Du skal i øvrigt glæde dig til at se Mahamed lade som om, han har hængerøvsbukser på!

Efter oplevelsen får man lyst til at tale videre om showet, og man glæder sig allerede til næste show. De personlige og lidt politiske sider af showet sætter tankerne i gang, og det er præcis det, et godt comedyshow også kan.

Har du lyst til at opleve showet, kan du købe billetter her. Mahamed Habane optræder den 28. og 29. april på Bremen i København.

I samme kategori

Poolen i Spectrum Wellness i København
lucia-1
SDU-2-2
jul

Tip os

Send dine tips til byen og del dem med resten af Odense – fra odenseaner til odenseaner!

Mest læste

lagkagehuset-1
144A1538-1400x840-2
photo-1544213456-bc37cb97df74
microphone-3989881_1920

Forsiden netop nu

Design uden navn
Poolen i Spectrum Wellness i København
Dagen derpå
champagne-1
Aire-1
-bleskiver
lucia-1
gro-1

Mest læste

Det sker i København

Poolen i Spectrum Wellness i København
lucia-1
SDU-2-2
jul

Mad og drikke

Design uden navn
champagne-1
gro-1
gl-gggg

Kultur og kunst

SDU-2-2
kultur
hands-4212584_1280
custom1

Instagram Feed

Vores bedste guides