Så kom sneen endelig til byen! Og nu har byen har fået et tyk nok lag sne til at du kan få dig en ordentlig kælketur. Her får du 5 bakker i byen, hvor børn og barnlige sjæle kan kælke.

Kælkebakke på Amager

Som et af de største grønne områder i byen, så har Amager Fælled masser plads til at lege i sneen. Der ligger en god kælkebakke tæt på DR Byen metro stop, som er ca. 11 meter høj.

Hvor: Amager Fælled

Pas på du ikke kører i søen

Midt i byen lige ved siden af Nørreport station ligger Ørstedsparken (billede), som på trods af at den er lille, også har en kælkebakke. Der er lagt høballer for enden af bakken, så du ikke kører ud på søen.

Hvor: Ørstedsparken

Asfalt-kælkebakke på Nørrebro

Selv asfaltjunglen har en kælkebakke. På Nørrebro finder du Superkilen, som er en legeplads og smutvej for cykler. Pladsen er kendt for sin sorte belægning og falske bakker, som nu med sne er forvandlet til kælkebakker.

Hvor: Den Sorte Plads, Nørrebro

Idyllisk kælkebakke

Foran Frederiksberg Slot ligger der en stejl bakke, hvor du kan få rigtig god fart på kælken. Udsigten op til slottet er rigtig smuk og oppe på bakketoppen kan du se ud over byen.

Hvor: Frederiksberg Have

Den stejleste af alle kælkebakker

Den stejleste bakke ligger dog i det ydre Valby. Den er næsten 18 meter høj og har et fald på ca. 19 grader. Den er ikke for tøsedrenge eller -piger. Du finder den på grænsen til Hvidovre.

Hvor: Sdr. Kystagervej 4

God kælketur!