Batman overtager København med ikonisk og smagfuld partner

Inden længe returnerer Batman til byens biografer i den nye film ”The Batman”. Men i ugerne op til at Bruce Wayne indtager lærredet, kravler han rundt på Københavns’ husmure i et nyt og gådefuldt samarbejde. Til fælles har partnerne den dæmoniske sorte farve og en enorm fanskare. Vi taler selvfølgelig om Oreo og Batman.

Hvad får du, hvis du krydser den populære Oreo-kiks med vores alle sammens favorit flagermusmand? Det kan du opleve, hvis du bevæger dig ud i mørket i København i uge 8. På én af byens centrale husfacader udforskes de mørkere og gådefulde sider af både Oreo og Batman. Hvor i byen makkerparret toner frem er stadig hemmeligt, men holder du øje med Batsignalet i aftentimerne, vil du vide, hvor og hvornår de er landet.

Batman

Slutter sig til the dark side

Udover at opleve Batman i en animeret version, kan fans også sætte tænderne i nogle helt specielle – og gådefulde – cookies. I et begrænset oplag pryder den ikoniske silhuet af Batman nemlig den populære kiks.

– Hos Oreo elsker vi at overraske vores fans med spændende partnerskaber. I de mystiske gåder fandt vi en oplagt måde at forbinde Batman med Oreos legende DNA – alt imens vi kunne forblive tro og autentiske på vegne af begge ikoniske brands. Med samarbejdet lader vi fans engagere sig og fordybe sig i det mørke Batman-univers, mens vi skaber et bånd til både Oreo som brand og til vores forbrugere, der giver dem mulighed for at lege med, fortæller Sophia Blichfeldt, der er Brand Manager for Oreo hos Mondeléz Danmark.

Udover at give fans mulighed for at smage på partnerskabet, gør Oreo også duoen levende på Aarhus’ facader i samarbejde med aktiveringsbureauet, dentsu X:

– Ved at holde aktiveringerne mystiske og hemmelige indtil de udfolder sig, smelter vi den nye ’The Batman’-films gådefulde mørke og Oreo’s legesyge universer sammen på bedste vis. Vi håber at kunne give folk en unik, overraskende og sjov oplevelse, når de går gennem byen i aftentimerne, fortæller Amalie Toftgaard fra Dentsu X, der er projektleder på aktiveringen.

Løs gåder og leg med

Kan du ikke få nok af det smagfulde og mystiske samarbejde, kan du scanne QR-koden på den nye kikse-indpakning. Her ledes du ind på et digitalt site, hvor du kan du udforske Gotham City og Batman-universet gennem et væld af lege og konkurrencer. Derudover kan team up’et følges på Oreos sociale medier Instagram og Facebook.

Filmen ’The Batman’ har premiere i danske biografer d. 3. marts 2022.

I samme kategori

Det sker i september - golden days
mad-1
cover-3
cover-2

Tip os

Send dine tips til byen og del dem med resten af København – fra københavner til københavner!

Mest læste

Ølbarer - Brus
Billede 1
Escape Room - City escape
Det sker i september - golden days

Forsiden netop nu

Billede 1
Ølbarer - Brus
MØR (4)
Escape Room - City escape
Det sker i september - golden days
premium_photo-1683121269108-1bd195cd18cf
Drinksene på den nye rooftop er opkaldt efter byens tage og bygninger i København.
Skærmbillede 2023-08-16 kl. 14.18

Mest læste

Det sker i København

Det sker i september - golden days
mad-1
cover-3
cover-2

Mad og drikke

Ølbarer - Brus
MØR (4)
premium_photo-1683121269108-1bd195cd18cf
photo-1511795267602-0424436b99c5

Kultur og kunst

premium_photo-1683121269108-1bd195cd18cf
smk
SDU-2-2
kultur

Instagram Feed

This error message is only visible to WordPress admins
There has been a problem with your Instagram Feed.

Vores bedste guides