Batman overtager København med ikonisk og smagfuld partner

Inden længe returnerer Batman til byens biografer i den nye film ”The Batman”. Men i ugerne op til at Bruce Wayne indtager lærredet, kravler han rundt på Københavns’ husmure i et nyt og gådefuldt samarbejde. Til fælles har partnerne den dæmoniske sorte farve og en enorm fanskare. Vi taler selvfølgelig om Oreo og Batman.

Hvad får du, hvis du krydser den populære Oreo-kiks med vores alle sammens favorit flagermusmand? Det kan du opleve, hvis du bevæger dig ud i mørket i København i uge 8. På én af byens centrale husfacader udforskes de mørkere og gådefulde sider af både Oreo og Batman. Hvor i byen makkerparret toner frem er stadig hemmeligt, men holder du øje med Batsignalet i aftentimerne, vil du vide, hvor og hvornår de er landet.

Batman

Slutter sig til the dark side

Udover at opleve Batman i en animeret version, kan fans også sætte tænderne i nogle helt specielle – og gådefulde – cookies. I et begrænset oplag pryder den ikoniske silhuet af Batman nemlig den populære kiks.

– Hos Oreo elsker vi at overraske vores fans med spændende partnerskaber. I de mystiske gåder fandt vi en oplagt måde at forbinde Batman med Oreos legende DNA – alt imens vi kunne forblive tro og autentiske på vegne af begge ikoniske brands. Med samarbejdet lader vi fans engagere sig og fordybe sig i det mørke Batman-univers, mens vi skaber et bånd til både Oreo som brand og til vores forbrugere, der giver dem mulighed for at lege med, fortæller Sophia Blichfeldt, der er Brand Manager for Oreo hos Mondeléz Danmark.

Udover at give fans mulighed for at smage på partnerskabet, gør Oreo også duoen levende på Aarhus’ facader i samarbejde med aktiveringsbureauet, dentsu X:

– Ved at holde aktiveringerne mystiske og hemmelige indtil de udfolder sig, smelter vi den nye ’The Batman’-films gådefulde mørke og Oreo’s legesyge universer sammen på bedste vis. Vi håber at kunne give folk en unik, overraskende og sjov oplevelse, når de går gennem byen i aftentimerne, fortæller Amalie Toftgaard fra Dentsu X, der er projektleder på aktiveringen.

Løs gåder og leg med

Kan du ikke få nok af det smagfulde og mystiske samarbejde, kan du scanne QR-koden på den nye kikse-indpakning. Her ledes du ind på et digitalt site, hvor du kan du udforske Gotham City og Batman-universet gennem et væld af lege og konkurrencer. Derudover kan team up’et følges på Oreos sociale medier Instagram og Facebook.

Filmen ’The Batman’ har premiere i danske biografer d. 3. marts 2022.

I samme kategori

Poolen i Spectrum Wellness i København
lucia-1
SDU-2-2
jul

Tip os

Send dine tips til byen og del dem med resten af Odense – fra odenseaner til odenseaner!

Mest læste

Padel-tennis-bat-test-54-
144A1538-1400x840-2
Aire-1
keren-perez-LpKso44P3eg-unsplash-scaled

Forsiden netop nu

Design uden navn
Poolen i Spectrum Wellness i København
Dagen derpå
champagne-1
Aire-1
-bleskiver
lucia-1
gro-1

Mest læste

Det sker i København

Poolen i Spectrum Wellness i København
lucia-1
SDU-2-2
jul

Mad og drikke

Design uden navn
champagne-1
gro-1
gl-gggg

Kultur og kunst

SDU-2-2
kultur
hands-4212584_1280
custom1

Instagram Feed

Vores bedste guides