Indlæg

Café Under Stigen, som er verdens første uheldscafé, slår dørene op d. 23. oktober kl. 13.13 i forbindelse med lanceringen af Alt eller Intet – et nyt spil fra Danske Spil, hvor du kan vinde på dit uheld.

Foto af: Café Under Stigen


På Café Under Stigen kan du nyde en kop gratis sort uheldskaffe og ulykkeskage. Derudover kan du få læst din fremtid gratis af et orakel og tale med en numerolog, som kan tildele dig et uheldigt navn. Der vil også være rig mulighed for booste dit uheld ved at smadre spejle og udføre en række andre uheldsbringende aktiviteter.

– Normalt forsøger vi at undgå uheld, men på Cafe Under Stigen forsøger vi at fremkalde uheld ved at slippe overtroen løs. Det gør vi alt sammen for at fejre vores nye spil, Alt eller Intet, hvor du vinder hovedpræmien, selvom du er så uheldig at have 0 rigtige tal, fortæller Marketing Director hos Danske Spil, Martin Dalsgaard med et glimt i øjet og fortsætter:

– Så tag dine venner under armen og forbered jer på en sjov og anderledes eftermiddag midt i København, hvor I kan teste jeres overtro.

Café Under Stigen ligger på Læderstræde 5, 1201 København K og har åbent d. 23. oktober 2019 fra kl. 13.13 – 19.00.

OBS: Der er kun adgang for personer over 18 år og der vil blive optaget reklamer under eventet.