Dagsudflugt – kun 20 minutter væk

Foråret kommer snigende lige så stille, og muligheden for flotte solskinsdage bliver større og større. Og der er mange måder, hvorpå solskinnet kan udnyttes.

Hop på toget til en dagsudflugt

Selv nød jeg den første øl i solskinnet her i weekenden, og det gjorde jeg i Klampenborg – af alle steder. Og for mig – en jyde, der ikke har været i Klampenborg, siden hun var på Bakken for mange år siden – gik det op for mig, hvor meget der er at lave, hvis bare man hopper på et tog på Københavns Hovedbanegård og kører i 20 minutter.

Du kan snildt lave en tur til Klampenborg til en heldagsudflugt.

Bellevue Strand

Når du står af toget, skal du ikke gå mange meter, før du faktisk kan se havet, og du kan gå lige ned til stranden. Omkring Bellevue Strand er der også grønne områder. Der er altså god mulighed for at medbringe et tæppe eller et par strandstole og sidde og nyde foråret enten i græsset eller på stranden.

Du kan læse mere om Bellevue Strand her.

Bellevue Teatret

Jeg tog egentlig til Klampenborg, fordi jeg skulle i Bellevue Teatret og se en forestilling. Teatret ligger heller ikke mange skridt fra togstationen. Du har mulighed for at nyde en forfriskning i baren, inden du skal se en forestilling, eller du kan stå inde i foyeren eller uden for og nyde udsigten udover havet.

Du kan holde dig opdateret på teatrets hjemmeside her.

Dyrehaven

Hvis du bevæger dig videre fra Bellevue Teatret, kan du hurtigt komme til Dyrehaven. Her er der i hvert fald rig mulighed for at opleve foråret blomstre. Og herfra har du jo mulighed for også at vælge mellem forskellige seværdigheder alt efter, hvilken retning du går i. Og der er masser af liv i parken: til fods, på cykler og på heste. Ja, du kan sågar tage en tur rundt i parken i hestevogn. Du kan gå ind i dyrehaven og opleve diverse hjortarter – og det er jo hyggeligt for både voksne og børn.

Læs mere om Dyrehaven her.

Bakken

Sidst, men ikke mindst, kan du gå ind i forlystelsesparken Bakken. Jeg var selv et smut inde og kigge, og selvom parken på dette tidspunkt ikke var åben, var der masser af liv. Forberedelserne til åbningen af Bakken d. 30. marts var i gang. Forlystelser, boder og spisesteder var ved at gøre klar til at give familier, børn, unge og voksne en glædelig oplevelse henover foråret og sommeren.

Se mere om forlystelsesparken på hjemmesiden her.

Bakken åbner d. 30. marts 2017. Entré er gratis.

Så hvis du trænger til lidt luftforandring, men alligevel ikke vil bevæge dig for langt væk fra København, så kan jeg godt anbefale en hyggelig dag i naturskønne omgivelser – kun en kort togtur væk.

I samme kategori

smk
VesterbroStreetpartyHeader-01
light
Poolen i Spectrum Wellness i København

Tip os

Send dine tips til byen og del dem med resten af København – fra københavner til københavner!

Mest læste

gaza
keren-perez-LpKso44P3eg-unsplash-scaled
microphone-3989881_1920
dali-1272141_640

Forsiden netop nu

gaza
arbejderm
smk
vesterbro
photo-1600335895229-6e75511892c8
fitness 2
chamoi
VesterbroStreetpartyHeader-01

Mest læste

Det sker i København

smk
VesterbroStreetpartyHeader-01
light
Poolen i Spectrum Wellness i København

Mad og drikke

gaza
vesterbro
photo-1600335895229-6e75511892c8
Design uden navn

Kultur og kunst

smk
SDU-2-2
kultur
hands-4212584_1280

Instagram Feed

Vores bedste guides