Christian Fuhlendorff turnerer i øjeblikket med sit nyeste onemanshow Det' sjovt. Titlen siger det hele - showet er uden rød tråd, og uden den store morale til sidst. Det ér bare sjovt.

Showet er bygget op om helt almindelige hverdagssituationer, som får hele salen til at grine med og nikke i genkendelighed. Små sjove hverdagshistorier bliver fortalt med et smil på læben og lidt under bæltestedet, men stadig i en ordentlig tone. Det er virkelig et fint formidlingsværk, der foregår på den scene!

Midt i alt det sjove, bliver showet også alvorligt. Det handler også om svære og tunge tanker, som vi alle oplever og måske skubber væk. Måske kan vi alle lære lidt af Fuhlendorffs måde, at håndtere tankerne på - hvis vi laver lidt sjov med det svære i livet, bliver det nemmere at forholde sig til og måske også nemmere at tale om!

Showet er i sin fineste form et stjerneeksempel på en underholdning og formidling, vi alle har savnet de sidste par år. Ikke så meget baggrundsstøj i form af store sceneopsætninger, men blot en mand med sin mikrofon, der underholder rundt i hele Danmark.

Du kan stadig nå at se showet i Glassalen, på Bremen Teater eller i Amager Bio. Læs mere og se datoer her