Det sker i juni: 7 ting du kan opleve i København

I dag skydes årest første sommermåned officielt igang! Udover at det indebærer sol, is og kolde øl, så byder København på en masse fede oplevelser i juni måned. Er du også festivals-tørstig efter to år uden festivaler, så læs med her, hvor du helt sikkert kan finde en festival, der passer dig. Vi har samlet 7 ting, du kan opleve i København i juni måned.

Læs også: Sommerens gratis koncerter

Distortion

Hvornår: 1.-5. juni
Hvor: Inderhavnen (Nordre Toldbod til Langebro), Vesterbro, Rådhuspladsen & Refshaleøen

København Festival juni
cphdistortion.dk 

Det er nok ikke gået nogle Københavners næse forbi, at der i dag er Distortion. I dag starter den årlige, populære gadefest, men som man måske har hørt, vil den i år være noget anderledes end de forhenværende år. I år vil gadefesten nemlig ikke finde sted på Nørrebro, og deruodver koster det et gadearmbånd fra 200 kr. og op, hvis du vil være en del af festlighederne og få adgang til de mange scener. Fortvivl ikke – dog vil der stadig være gadefest på Vesterbro torsdag d. 2/6, som man kender det!
Læs meget mere om Distortion her.

FRBDAGE

Hvornår: 3.-5. juni
Hvor: Frederiksberg

FRBDAGE hylder det bedste af Frederiksberg. Her kan du både komme til fællesspisning, guidede gåture, marked, livemusik, teater og meget mere. Se det fulde program her. Desuden vil Haveselskabets årlige Livsstilsmesse holde åbent, som du kan læse meget mere om her.

Royal Run

Hvornår: 6. juni
Hvor: Københavns og Frederiksbergs gader

Skal der være ekstra plads til de mange is og drinks i løbet af sommeren, så kan du med god samvittighed melde dig til Royal Run. Løbet har fundet sted siden 2018, og i traditionen tro deltager kronprinsen også. Der vil desuden være massevis af underholdning, så om du er deltager eller tilskuer, så kommer du ikke til at kede dig! Der er få pladser tilbage, så skynd dig, hvis du skal nå at være med i dette års Royal Run. Du kan tilmelde dig her.

SYD FOR SOLEN

Hvornår: 10.-12. juni
Hvor: Søndermarken, Pile Allé 55, 2000 Frederiksberg

Festival København juni
Instagram: @sydforsolen

SYD FOR SOLEN er Københavns nyeste festival, som foregår i hjertet af København i smukke omgivelser. Festivalen er bygget op om en enkelt dag af gangen, og derfor er der også kun mulighed for at købe dagsbilletter. Der er to scener på festivalen, Under Kronen og Højen, som i løbet af festivalens tre dage indtages af banebrydende danske- og internationale kunstnere. Læs mere og festivalen her.

Copenhell

Hvornår: 15.-18. juni
Hvor: Refshaleøen

Festival København Koncert juni
Facebook: COPENHELL

Copenhell er Danmarks største udendørs metalfestival, hvor der bliver spillet alt fra hård rock til dødsmetal. Koncerterne foregår på 3 scener på Refshaleøen med navnene Helvíti, Hades og Pandæmonium. Du kan læse mere om metalfetsivalen her.

Cph Kimchi Festival

Hvornår: 17.-19. juni
Hvor: Online

Festival juni København
Facebook: Copenhagen Kimchi Festival 

Formålet med denne lidt anderledes festival er at udbrede kendskabet til koreansk mad og kultur i Danmark! Den koreanske madfestival ønsker at bygge bro mellem det koreanske og danske køkken. Kimchi er Koreas nationalret, som kort fortalt er fermenterede grøntsager. Programmet for festivalen følger, så hold øje på deres Facebook eller hjemmeside her.

Copenhagen Jazz Festival

Hvornår: 24. juni – 10. juli
Hvor: I hele København

Festival København Koncert juni
Facebook: Copenhagen Jazz Festival

Copenhagen Jazz Festival er en årligt tilbagevendende musikfestival, der fejrer jazzen! Når festivalen ruller hen over byen, er København som forvandlet. Over alt spiller musikken: På torve og i byens parker, på jazzklubberne og nye interimistiske scener, i teatre og på museer og – ikke mindst – i byens største og flotteste koncertsale. I løbet af festivalen præsenteres mere end 1.200 koncerter fordelt på over 120 scener rundt omkring i byen. Læs mere om festivalen her.

I samme kategori

Poolen i Spectrum Wellness i København
lucia-1
SDU-2-2
jul

Tip os

Send dine tips til byen og del dem med resten af Odense – fra odenseaner til odenseaner!

Mest læste

Padel-tennis-bat-test-54-
144A1538-1400x840-2
Aire-1
keren-perez-LpKso44P3eg-unsplash-scaled

Forsiden netop nu

Design uden navn
Poolen i Spectrum Wellness i København
Dagen derpå
champagne-1
Aire-1
-bleskiver
lucia-1
gro-1

Mest læste

Det sker i København

Poolen i Spectrum Wellness i København
lucia-1
SDU-2-2
jul

Mad og drikke

Design uden navn
champagne-1
gro-1
gl-gggg

Kultur og kunst

SDU-2-2
kultur
hands-4212584_1280
custom1

Instagram Feed

Vores bedste guides