I efterårsferien inviterer Fryd & Gammen til efterårsferieaktiviteter for børnefamilien. Tag familien med og læs mere om aktiviteterne her!


Halloween arrangement hos Fryd & Gammen

Onsdag d. 20.oktober inviteres til Græskarudskæring og Halloweenhygge, efterfulgt af fællespisning! Klokken 15-17 er der græskarudskæring med popcorn og varm kakao. Efterfølgende er der fællesspisning med Pasta Bolognese til 95 kr pr. snude.


Magisk cirkus univers på Fryd & Gammen d. 21/10 og 22/10

Vær med til Det Magiske Cirkus Univers - en uforglemmelig oplevelse med professionelle cirkusartister. Der vil være en cirkusworkshop, med mulighed for at prøve kræfter med forskellige cirkusdiscipliner såsom linedans, trylleri, jonglering, devilstick, ringe, kegler og meget mere.Kender du en, der er vild med at klæde sig ud og blive sminket? Så vil det magiske cirkus univers helt sikkert være et hit!

Gå heller ikke glip af cirkusforestillingen med Kasper Jensen. MEN giv agt – pas på flyvende genstande og ømme lattermuskler! Fra klokken 16-17:30 underholder Det Magiske Cirkus. Bagefter er der fællesspisning for 145 kr pr voksen, og 95 kr pr. barn.

Skattejagt i Nordhavn

Fryd og Gammen afholder også Skattejagt i Nordhavn. Skattejagten er i samarbejde med Handelsforeningen Nordhavn. Fra lørdag d. 16. oktober kan du og dine børn gå på jagt i Nordhavns omgivelser. I kan hente jeres skattekort hos Fryd & Gammen, og deltage i konkurrencen om at vinde en masse fede præmier sponsoreret af butikkerne i Nordhavn.

Det er gratis at deltage.

Svararket kan hentes hos Fryd & Gammen mellem klokken 12-22 fra 16.oktober til 24.oktober.


Læs mere og køb billet her:https://frydoggammen.dk/aktiviteter-for-boern/