Trænger dit hår også til en klipning og lidt ekstra pleje, eller skal der måske bare ske noget helt nyt? Det kan være svært at finde den helt rette frisør i København, da der er mange at vælge imellem. I denne guide giver vi dig derfor et overblik over vores bud på Københavns 5 bedste frisører.

Læs også: Her er de 5 bedste cocktailbarer i København

RODEO – Københavns største frisørkæde

Frisør København
RODEO

Vi bliver nødt til at starte guiden med RODEO. Med hele 8 saloner er RODEO Københavns største frisørkæde. Salonerne kan du finde i hele København - Nørrebro, Vesterbro, Østerbro, Rolighedsvej, Gammel Kongevej, Amager, Valby og København K. Alle saloner oser af hygge, kvalitet og luksus. Frisørerne er imødekommende og professionelle. Et besøg er kort sagt en ekstraordinær helhedsoplevelse!

Er man tørstig mens lokkerne studses, er der noget til enhver smag – du kan nemlig både bestille en kop friskkværnet baristakaffe eller en lækker juice. Er du til noget med lidt flere procenter, kan du også få en kold øl, Gin & Tonic eller et glas vin.

Priser: dameklip, vask og føn 680 kr. & herreklip, vask og føn 580 kr.

Du kan desuden få et vennekort og få 20% rabat hver gang.

Du kan læse mere om RODEO og booke tid her.

Gun-Britt Coiffure - et frisørikon i København

Frisør København
Gun-Britt Coiffure

Gun-Britt er et ikon i det danske frisørbranche! Hun har været i branchen i intet mindre end 50 år, hvilket tydeligt kan mærkes, når man besøger hendes salon. Den lækre salon ligger på Ny Østergade i hjertet af København, og her er der ikke en finger at sætte på noget! Her er der dygtige frisører, lækre produkter og ikke mindst en god stemning. Salonen breder sig over hele 500 kvadratmeter fordelt på 2 plan - så der er plads til alle, der skulle få lyst til en ny smuk frisure. Det er kvalitet og forkælelse for alle pengene!

Pris: klipning fra 725. kr. og op
Adresse: Ny Østergade 23, 1101 København K

Du kan læse mere om Gun-Britt Coiffurre og booke tid her.

STUHR – mere end 60 års erfaring

Frisør København
STUHR

“Det, at klippe en frisure med saks og kam, kræver, at man er kreativ og nyskabende! Man skal være omhyggelig og grundig. Det skal være kvalitet, kvalitet, kvalitet”. Elmer Stuhr, 2016

Elmer Stuhr revolutionerede den danske frisørbranche i 1970’erne og i 2017 kunne STUHR fejre 60-års jubilæum! I dag drives STURHs 7 saloner af Elmers Stuhrs’ døtre. 4 af salonerne er spredt ud over København og kan findes i København K, Vesterbro, Østerbro og på Frederiksberg.

STUHR har i mange år været en af de helt tunge spillere på frisørmarkedet. Her finder man en passion og entusiasme for håndværket - i Elmer Stuhrs inspirerende ånd! Kunderne kommer her både for de fantastiske og professionelle styles og klipninger, men også for de lækre hårprodukter lavet på kvalitet af højeste skuffe.

Priser: dameklip, vask og føn 905 kr. & herreklip, vask og finish 825 kr.

Du kan læse mere om STUHR og booke tid her.

ZENZ – bæredygtig skønhed

ZENZ blev grundlagt i 1999 med et ønske om en mere moderne og bæredygtig sundhed. Her er naturlig skønhed og sundhed vigtig, og derfor bruger de altid naturlige og økologiske produkter, når det er muligt. ZENZ har 7 saloner i København fordelt over hele byen. Du finder dem i København K, Østerbro, Vesterbro, Nørrebro, Frederiksberg og på Amager. Besøg ZENZ for en mere bæredygtig frisøroplevelse, hvor der bliver passet godt på dit hår ved ikke at bruge  skadelig kemikalier. De har udviklet deres egen serie af Svanemærkede og AllergyCertified produkter, som bruges i salonerne.

Priser: dameklip 435 kr & herreklip 405 kr.

Du kan læse mere om ZENZ og booke tid her.

Ofia er kendt for altid at være opdateret på de seneste tendenser. De har et særligt godt øje for, hvad der klæder netop dig bedst ift. din unikke hårtype og ansigtsform og giver altid deres mening til kende. Desuden bliver du altid mødt velkommen af store smil af det kreative og passionerede team, som skaber en hyggelig atmosfære i salonen. Ofia, som er indehaver af salonen med samme navn, har over 20 års erfaring i frisørbranchen.

Priser: dameklip, vask og føn 700 kr. & herreklip, vask og føn 600 kr.
Adresse: Frederiksberg Allé 27, 1820 Frederiksberg C

Du kan læse mere om Ofia og booke tid her.