København har en masse områder, hvor man kan skate og flere af dem er udendørs, hvilket er helt ideelt nu hvor varmen er på vej og mange gerne vil bruge dagen udenfor.

Hvis du først lige er begyndt at skate er der to steder, som man med fordel kan besøge, hvor sværhedsgraden ikke er særlig høj og hvor man kan få lov til, at udvikle sig.

Fælledparken

Er et rigtig godt begynder sted, hvor man har masser af plads og der er altid nye ting at finde på.

Nørrebroparken

Et rigtig godt begynder sted, hvor der om dagen ikke er særlig mange mennesker. Men hen på aftenen begynder der at være mindre plads at skate på.

Niveauet midt i mellem de nemme og de svære er måske en af de mest kendte steder i København:

Copenhagen skatepark

Ikke nemt men heller ikke svært. Her er der plads til de let øvede kan blive bedre. Plus det er indendørs, så man ikke skal tænke over vejret, hvis det står ned i stænger.

Er man til gengæld habil på et skateboard finder man nok de to nævnte steder for nemme og vil over i noget der er svære.

Bispebjerg – Under broen

Et ny område hvor brugerne selv er med til, at lave ramperne. Det er bestemt ikke et begynder sted, her skal man være øvet før man kaster sig ud i det. Man vil også opleve at område udvikle sig hen af vejen.

Wonderland – Christiania

Måske den sværeste rampe i Danmark at køre på. Den er meget stejl og hurtig. Mange af de danske talenter er udsprunget herfra.

Andre steder man med fordel kan besøge med sit skateboard: Den Røde Plads, Wonderland, Dumus Vista, Hullet ved Ryparken og Nansensgade.