Kan du heller ikke stå for et godt tilbud? Så er der gode råd (og priser) at hente, for fredag d. 27 november er det endnu engang blevet tid til den store udsalgsfest Black Friday! Om du vil forkæle dig selv eller spare penge på årets julegaver, kan du med fordel begive dig afsted, når Københavns mange butikker lader priserne gå i sort. Ved du ikke, hvor du skal høste de gode tilbud - så læs med her og få et overblik!

Engang var Black Friday udelukkende en amerikansk shoppe-højtid, men i dag har også de danske fysiske- og online-butikker taget traditionen til sig. Det er meget sjældent, at butikker ikke er med på Black Friday - og derfor kan man nok aldrig gå helt galt i byen, når det handler om at jagte de gode tilbud på den sidste fredag i november.

Til gengæld varierer prisnedsættelserne fra butik til butik og vare til vare fra år til år, og der er altid et element af overraskelse på Black Friday, hvor tilbuddene først offentliggøres få dage før eller på dagen. Derfor er det svært præcist at forudse, hvor du finder de allerbedste tilbud i år - men på tipKBH har vi forsøgt at kigge lidt frem i udsalgs-spåkuglen og finde de sprødeste steder at gøre et godt kup, når det går løs d. 27 november.

Grundet den nuværende corona-situation, har mange Black Friday-værter valgt at sprede tilbuddene ud over flere dage og derudover droppe kø-tilbud: Så du har ikke travlt. Husk den gode opførsel, tag hensyn, hold afstand - og tag mundbindene på når du går shop-amok!

Du kan desuden læse vores 5 bedste tips til Black Friday i København her

Shoppingmuligheder i København og omegn:

Frederiksberg Centret

I Frederiksberg Centret har de lyttet til corona-rådene og strækker Black Friday til Black Week med udsalgsfest hele ugen! Fra mandag d. 23. november til søndag d. 29. november er der gang i tilbuddene i centrets mangfoldige butikker. I centret, der flere gange er blevet kåret som Skandinaviens bedste, finder du på Black Week de gode tilbud hos blandt andet: Elektronikbutikkerne Power, Humac og Elgiganten, interiør-forretningen Bahne og mode til både ham og hende i COS og Samsøe Samsøe.

Læs mere om Black Week i FRB.C her
På Black Friday holder FRB.C åbent fra 7-22

Strøget og Købmagergade

Strøget, Købmagergade og de andre større og mindre gågader i indre by vil uden tvivl bugne af gode tilbud på Black Friday. Hér vil fra de tidlige morgentimer til sene aftentimer (nogle butikker lukker først kl. 24!) være garanteret en masse fantastiske udsalgspriser. Indre Københavns gågader er proppet med alt lige fra sportstøjs-, sko-, smykke-, mode-, interiør-, og elektronikforretninger og hér er der masser af plads og tilbud at kaste sig over på Black Friday.

Tjek åbningstider og tilbud hos de enkelte butikker.

Fisketorvet

''Enjoy safe shopping'' hos Fisketorvet, der også har valgt at holde Black Week i stedet for Black Friday. Fra d. 23 - 29. november går det løs i det smukke storcenter, hvor du finder fristende tilbud og besparelser i de fleste butikker. Skal du have julegaverne pakket ind, og lidt at stille tilbudsjægerens appetit med, er der også råd at hente i centret. I corona-venlighedens tegn har Fisketorvet desuden gjort det gratis at parkere i parkeringshuset d. 23.-26. november, så du kan undgå den offentlige transport dertil.

Følg med i Fisketorvets Black Week-tilbud på Facebook her
På Black Friday d. 27 november holder Fisketorvet åbent fra 8 - 22

Field's

Endnu engang inviterer Danmarks største shoppingcenter Field's til tusindvis af Black Friday-besparelser d. 27 november. Under ét og samme tag huser Field's mere end 140 butikker: Jeg tør godt vædde min gamle hat på, at du nok skal kunne finde et værdigt tilbud eller to hér på Black Friday! Flere af butikkerne har desuden i bedste 2020-stil valgt at sprede udsalget ud over flere dage - og holde Black Week. Du kan tjekke om dine yndlingsbutikker holder Black Week på de enkelte hjemmesider.

Læs mere om Field's Black Friday her
På Black Friday d. 27 november holder Field's åbent fra 6 - 24

Amager Centeret

Amager Centeret ser Black Friday - og forhøjer som mange af de andre med Black Week. Var du klar over, at der findes hele 90 butikker i Amager Centeret? Centret har igen i år udvidet med en lang række spritnye forretninger med masser af byde på indenfor mode, isenkram, sport og helse. Det lyder slet ikke dumt at kigge forbi Amager i næste uge, hvis du gerne vil gøre et godt kup!

Læs mere om Black Week hos Amager Centeret her
På Black Friday d. 27 november holder Amager C åbent fra 9 - 20. Resten af Black Week er normale åbningstider.

Rødovre Centrum

I Rødovre Centrum har man valgt at holde Black Weekend i år. Fra fredag d. 27 til søndag d. 29 november er der masser af besparelser at hente hos centerets store udvalg af butikker (160s styks!) På Black Weekend hos Rødovre Centrum kan du desuden fyre godt og grundigt op for julestemningen, for på Festpladsen er det muligt at opleve den særlige Nødeknækker-udstilling og årets ønske-juletræ.

Læs mere om Black Weekend i Rødovre Centrum her

Rødovre Centrum holder åbent på Black Weekend d. 27. november fra 8-22, lørdag den 28. november og søndag den 29. november fra 10-17