Mangler du gode tips til august, skal du kigge med her!

Silent Reading Party på Christianshavn

... Og hvad er det, tænker du måske? Du medbringer simpelthen en bog, du kan læse i, mens du får et lækkert fodbad med urter. Det er virkelig en dejlig kombination! Man kan også låne en bog blandt de bøger, som er stillet til rådighed. Det hele foregår på Christianshavns Torv tirsdag d. 25. august kl. 15-18. Du kan læse mere i begivenheden lige her

Nyd en forestilling og det gode vejr i Botanisk Have

Er der noget mere hyggeligt end en sommeraften med tæpper, picnic og dejligt duftende blomster i Botanisk Have? Måske er din ferie slut, men du kan forlænge den lidt i Botanisk have, der viser forestillingen A Midsummer Night's Dream af Shakespeare. Du kan købe billetter på linket her. Forestillingen spiller frem til 16. august.

Guidet gåtur på Reffen

En hyggelig og lærerig gåtur, hvor du bliver belært med historiske røverhistorier fortalt af foredragsholder og tidligere skibsbygger på B&W, Kim Bersteen. Du skal møde op ved Copenhagen Street Food, Reffen, ved Foxy Bar. Her får du et oplevelseskort på 100 kroner, som du kan bruge til mad og drikke på Reffen. Billetten koster 200 kroner. Du kan læse mere og købe en billet på linket her. Turene foregår hver søndag i august kl. 11.

Lær at lave keramik på 6 uger

Har du ikke fået dyrket nok nye hobbyer i coronatiden, er der her en god mulighed for dette. Du behøver ikke at vide noget som helst om keramik før du starter, men blot have lysten til at prøve det af. Hver mandag i 6 uger får du ler mellem fingrene, og kan måske endda til sidst fremstille noget, der kunne bruges som en julegave? Læs mere og tilmeld dig kurset her i linket. Har du ikke tid til at sætte mange mandage af til at lave keramik, kan du læse mere her i vores artikel om at male på keramik.

Københavnsmesterskaber i Kajakpolo

Bryggens Kajakpolo afholder lige om lidt københavnsmesterskabet. Du kan tilmelde et hold - det koster 450 kroner - eller du kan blot møde op som tilskuer. Måske bliver du fristet til at prøve den alternative sportsgren! Læs mere i begivenheden lige her.

Husk at brug vores hashtag os på Instagram #tipkbh hvis du prøver nogle af vores tips. Del også meget gerne, hvis du har andre gode tips til august, som vi har glemt.