Februar  er endnu en måned med restriktioner landet over. Derfor har vi denne måned samlet de bedste tips til gode gåture - så på med de gode sko og en varm hue!

Bernstorffsparken - til hundemennesket!

Bernstorffsparken er et åndehul for alle hundeejer i København og nærområdet. Her må hundene gå løs, og der er mange små stier og veje rundt i parken. Parken er smuk i alt slags vejr, og du kan møde både store og små hunde. Det gør ingenting, at du ikke selv har hund, men du skal være frisk på at hilse på en masse glade hunde. Parken ligger lige ved Gentofte station, så du kan nemt komme dertil med S-tog. Er du ikke så meget til løse hunde, kan du i stedet gå en tur om Gentofte Sø lige ved siden af.

Utterslev Mose - til naturelskeren!

Flere forskellige busruter kører lige til døren, hvor du kan opleve Utterslev Moses flotte natur. Her er både svaner, ænder, gæs og får. Mange bruger Utterslev Mose som en god løberute, så hvis du vil være mere alene, kan du tage afsted tidligt eller sent på dagen. Er du glad for at fiske, kan du også det ved Utterslev Mose. Pak en god rygsæk og spis en god madpakke på en bænk med udsigten over mosen.

Amarminoen - til vandreren!

Hvis ovennævnte gåture er for nemme til dig, kan du gøre det lidt mere ekstremt. På Amager er der kommet en ny vandrerute, Amarminoen. Ruten er næsten 27 kilometer lang, og strækker sig fra DR Byen og helt ud til Dragør. Du kan starte i begge ender, men er du ikke sikker på, at du kan gå hele ruten, er det bedst at starte fra Dragør, da der er flere bus- og metroruter, jo tættere du kommer på byen. Da ruten er så ny, er den godt skiltet.

Guidet digital tur på Nørrebro - til den nysgerrige!

På Nørrebro kan du få en guidet digital gåtur, der fortæller dig om både kendte og mindre kendte steder. Du skal bare have din telefon i lommen, og så er du klar til at gå. På udvalgte steder kan du 'låse op' for punktet, hvor du så vil blive præsenteret for en spændende historie om stedet. På dette link kan du læse mere om ruten, der i øvrigt er gratis.

Sydhavnstippen - til rolige gåture!

Her kan du mærke vindens pust i nakken og klappe en alpaca. Der er dejligt med frisk luft og masser af havudsigt. Du kan gå i dine egne tanker og blot lytte til naturens lyde, eller du kan have en god lydbog eller podcast i ørerne. Sydhavnstippen er et dejligt sted at få lidt luft til hovedet!

Husk at tag @tipkbh på de sociale medier, hvis du tager nogle flotte billeder på dine gåture - vi vil elske at se, hvad du oplever!