Ser du også frem til mere lys, vinterferie og forårsblomster i februar? Læs mere i vores guide for oplevelser i København i februar.

Oplev den nye udstilling på Experimentarium

På Experimentarium er man ikke i tvivl om, hvilket år, det er i år – det er OL-år. Derfor har Experimentarium åbnet et nyt Testcenter, som har fokus på OL sportsgrene, hvor man kan teste sine egne evner. Senere på året åbner Den Olympiske By på taget af Experimentarium, som du også kan glæde dig til at opleve.

Hvor? Tuborg Havnevej 7, 2900 Hellerup
Hvornår? Experimentarium har åbent 9.30 til 17 på hverdage og til klokken 19 i weekender.
Pris? Entrébilletter til hele Experimentarium koster 199 kroner for voksne og 119 kroner for børn.

3 retter til 210 kroner til DinnerDays

Hvis du er glad for at spise ude, eller måske har en særlig begivenhed, der skal fejres, så kan du se frem til i vinterferien at kunne få tre retter til 210 kroner på mange restauranter i København. Vi har skrevet en mere uddybende artikel om konceptet lige her.

Hvor? Mange steder i København – helt sikkert et sted tæt på dig!
Hvornår? Den 7. til 23. februar
Pris? 210 kroner pr. person + gebyr

Sv. Michelsen laver flødeboller i den største gryde fyldt med chokolade, vi nogensinde har set!

Vild med chokolade?

Hvis du har overvejet, om der mon findes liv efter døden, ville du nok blive positivt overrasket over at træde ind i en chokoladehimmel, men det behøver slet ikke at blive så drastisk, for at du kan opleve denne – heldigvis! TAP1 på Amager åbner dørene for chokoladehimlen den 29. februar og 1. marts, nærmere bestemt Chokoladefestivalen. Med i billetten følger 6 poletter, som kan omveksles til lækre (og store!) smagsprøver. Du har også mulighed for at købe luksuriøs chokolade til billigere penge til festivalen.

Hvor? TAP1, Raffinaderivej 10
Hvornår? 29. februar og 1. marts klokken 10 til 17 begge dage.
Pris? 140 kroner for voksne og 90 kroner for børn, hvis du køber billetten i forvejen lige her.

Gratis dans for børn i vinterferien

Har dine børn fået dansefeber? I vinterferien kan børn komme på gratis dansecamp hos Dansekapellet i København Nordvest. Der er mange forskellige hold, og det kræver ingen tilmelding. Det er dog en god idé lige at tjekke de forskellige hold og tider ud på Dansekapellets hjemmeside lige her.

Hvor? Dansekapellet, Bispebjerg Torv 1, 2400 København NV
Hvornår? Uge 7
Pris? Det er gratis!

Februar lyser op i København

Er du begyndt at kunne mærke de lidt lysere morgener, men er du stadig træt af, at det er mørkt, når du er på vej hjem? Så skal du tage forbi nogle af Københavns mange flotte lysinstallationer her i februar måned. Du kan både se mange af dem gratis, men der er også lavede guidede ture, hvor du kan høre om historierne bag lysinstallationerne. Så husk at kig opmærksomt rundt, når mørket falder på!