Årets første efterårsmåned har meldt sin ankomst: Det er september! Og selvom de fleste af os krydser fingre for en indian summer med lune sensommertemperaturer og lyse aftener, så bliver det altså også en lillesmule hyggeligt snart at gå efteråret i møde med smukke gåture om søerne, masser af biograf- og museumsbesøg og varm kakao på strøgcaféerne.

Mangler du inspiration til hvad du skal foretage dig i september? Så se med her, hvor vi på tipKBH giver vores bedste bud på 5 begivenheder du ikke må gå glip af denne måned!

Har vi overset en fed begivenhed? Så tip os da lige på [email protected]

Tomorrow Festival

Tomorrow Festival
Foto: Tomorrow Festival PR

Er du klar på en helt ny festival, der både har bæredygtighed, talks, lækker mad og nogle af de bedste danske musiknavne lige nu på programmet? Så skal du helt klart bruge weekenden i Valbyparken, hvor Tomorrow Festival løber af stablen. Glæd dig til at rocke med til koncerter med Scarlet Pleasure, Soleima, Hans Philip og Savage Rose, blive oplyst til talks med blandt andre Emma Holten, Signe Wenneberg og Bjarke Ingels, og smag på bæredygtig mad fra Meyers. Læs mere her.

Hvor? Valbyparken
Hvornår? 3. - 4. september
Hvor meget? Partoutbillet 775 kr., Dagsbillet 524 kr. (Der er desuden studie-rabat på 25%!)

Copenhagen Beer Week

Copenhagen Beer Week
Foto: Copenhagen Beer Week PR

SKÅL! Vi ser enormt meget frem Copenhagen Beer Week, der i hele ni dage byder på festlige aktiviteter og events i hele byen, der fejrer den gyldne humle-drik og dens historie. Bryggerier, værtshuse og restauranter vil gå sammen om at få hele København til at boble og bruse med ølsmagninger, middage, talks, byvandringer og meget, meget mere! Læs meget mere og se programmet her.

Hvor? På værtshuse, bryggerier og restauranter i hele København
Hvornår? 3. - 11. september
Hvor meget? Forskelligt fra begivenhed til begivenhed. Flere er gratis.

Royal Run

Royal Run
Foto: Arkivfoto, Royal Run

Efter sidste års aflysning vender Royal Run-løbet nu tilbage til Københavns gader til september - og ja, Kronprinsen løber traditionen tro med igen i år! Med udfasningen af corona-restriktionerne ser det ud til at løbet endnu engang kan blive dén folkefest (og største danske motionsarrangement) med masser af smil, bevægelse og fællesskab på tværs af aldersgrupper, landsdele og løbeform, vi kender.

Hvor? Starten går ved Inderhavnsbroen ved Nyhavn, målet er ved Amalienborg.
Hvornår? d. 12 september
Hvor meget? Det er gratis at kigge på, men det koster fra 270 kr. at løbe med.

Fredagsrock i Tivoli

Tivoli Fredagsrock
Foto: Tivoli PR

Tivoli fejrer at corona-restriktionerne snart er helt og aldeles borte ved igen at indføre FREDAGSROCK - de store fredagskoncerter på Plænen, der er helt og aldeles gratis for alle tivoli-gæster. Festen starter fredag d. 3 september og skydes igang af ingen ringere end JADA. De næste fredage kan man opleve blandt andre Tessa, Sanne Salomonsen, Tv-2, Hjalmer og Alpabeat.

Hvor? Tivoli København
Hvornår? d. 3. - 24. september
Hvor meget? Tivoli-entré

Golden Days

Golden Days
Foto: Golden Days PR

Er du klar på at få udvidet horisonten og tage et smut til antikken? Den kulturhistoriske festival, Golden Days, er tilbage - og i år er det temaet 'Antikken' der sættes under lup og undersøges med nysgerrighed og et glimt i øjet. Festivalen sætter historien, samtiden og det, der har formet og former os som mennesker og samfund under kærlig, kritisk og kreativ behandling. De enkelte begivenheder finder sted på museer, restauranter og biblioteker fra den 3. til den 19. september.

Se programmet her.

Hvor? Kulturinstitutioner i hele København
Hvornår? d. 3. - 19. september
Hvor meget? Kommer an på den enkelte event