Havefest i indre København

Torsdag d. 6. august rulles 500 m2 rullegræs ud i Kronprinsensgade i indre by til Københavns største Havefest. Havefesten er en del af Copenhagen Fashion Festival og gør modeugen åben for alle.

Bag Havefesten står Butikkerne i Kronprinsensgade og KBH K – Commerce & Culture og de fortsætter succesen og afholder for sjette år i træk en Havefest ud over det sædvanlige. Havefesten er et arrangement der bogstaveligt talt bringer modeugen ned på jorden.

Programmet til Havefest

Kl. 15:00 starter Havefesten officielt med chill-out musik, og som dagen skrider frem vil en række fede DJ’s vende vinyl og spille alt fra elektronisk lounge og boogie til hip hop. Line-up:

Kl. 15:00: The Swan And The Lake
Kl. 16:30: DJ Pac
Kl. 18:30: Pladevennerne
Kl. 20:30: DJ John Vincent
Kl. 22:00 Slutter Havefesten

Derudover byder de enkelte butikker aktiviteter inde i og uden for butikkerne. Fra kl. 15:00 hos Stig P på Kronprinsensgade 14 bliver butiksvinduerne live-udsmykket af street tegneren Andreas Kryger og der bydes indenfor i butikken til kolde drikke og konkurrencer.

Hos Ilse Jacobsen i nummer 11 er der gode tilbud, hvor du kan spare op til 70 % på udvalgte varer. Foran Vagabond på Kronprinsensgade 12 kan man slænge sig på puder i græsset eller se den nyeste skokollektion.

Hos Envii på hjørnet af Kronprinsensgade og Pilestræde serveres kolde drikke og man kan deltage i konkurrencer og hos Cafe Sommersko i nr. 5 kan Havefestgæsterne nyde mad og drikke på hvid dug i den udendørs lounge. Flere af butikkerne har sjove konkurrencer, fremviser de seneste kollektioner og byder på masser af overraskelser.

Se mere her.

I samme kategori

Poolen i Spectrum Wellness i København
lucia-1
SDU-2-2
jul

Tip os

Send dine tips til byen og del dem med resten af Odense – fra odenseaner til odenseaner!

Mest læste

Padel-tennis-bat-test-54-
144A1538-1400x840-2
Aire-1
keren-perez-LpKso44P3eg-unsplash-scaled

Forsiden netop nu

Design uden navn
Poolen i Spectrum Wellness i København
Dagen derpå
champagne-1
Aire-1
-bleskiver
lucia-1
gro-1

Mest læste

Det sker i København

Poolen i Spectrum Wellness i København
lucia-1
SDU-2-2
jul

Mad og drikke

Design uden navn
champagne-1
gro-1
gl-gggg

Kultur og kunst

SDU-2-2
kultur
hands-4212584_1280
custom1

Instagram Feed

Vores bedste guides