Opdateret: 20/3 2020 – Det er desværre ikke muligt at besøge Kirsebærtræerne på Bispebjerg Kirkegård da Alléen er afspærret af frygt for Corona Smitte. Derfor vil vi her på redaktionen opfordre til at man evt. besøger nogle af de andre steder for at se de flotte træer. Dog skal man fortsat holde afstand på mindst 2 meter og følge sundheds myndighedernes anvisninger. Så er frisk luft nemlig stadigvæk sundt!

Indrøm det nu bare. Du vil også gerne ud og se kirsebærtræerne blomstre, tage nogle fine billeder og måske dele dem på Facebook og Instagram. Det er jo også forståeligt. De lyserøde træer er virkelig flotte.

De 5 velkendte steder

Her får du 5 velkendte steder og et “hemmeligt” sted, hvor du kan se “den lyserøde himmel”. Åbningstiderne på parkerne er skrevet på, så du ved, hvor tidligt du skal stå op, hvis du vil undgå menneskemændgen.

1. Bispebjerg Kirkegård (Corona Lukket)

Den er klassiskeren når det kommer til kirsebærtræer. Husk på at det er en kirkegård, så vis hensyn når du begejstret knipser løs.

Åbningstider: 7-22

2. Langelinie park

En flot kombination af havudsigt og udsigt til lyserøde træer. Det er også her hvor årets Sakura Festival (Sakura er japansk for kirsebærtræ) afholdes den 18-20. april. Festivalen fejrer japansk kultur med mad, musik og karate.
Læs mere om Sakura festival i vores anden artikel her.
Der tages forbehold for at arrangementet kan blive aflyst pga. Corona situationen.

Åbent: 24/7

Sakura festival

3. Kongens Have

Her kan du kombinere en strøgtur eller en tur på Rosenborg Slot med en kirsebærtræstur.

Åbningstider: 7-21 (marts), 7-21 (april), 7-22 (maj-august)

4. Sønder Boulevard

Sønder Boulevard er meget populær – noget som kirsebærtræerne bidrager med. Du kan måske kombinere det med Kødbyens Mad og Marked, cafebesøg på Mad og Kaffe eller bare en gåtur fra den ene ende til den anden ende.

Åbent: 24/7

5. Assistens Kirkegård

Ligesom Bispebjerg Kirkegård er Assistens jo også en kirkegård. Så vis hensyn til de andre besøgende, når du nyder parken.

Åbningstider: kl. 7-22

De “hemmelige” steder:

Hostrup Have
Ved siden af Falkoner Allé ligger en lille have. Den er tilhørende lejlighederne som omkredser den, men der er stadig offentlig adgang. I haven er der også fine kirsebærtræer. Den kan selvfølgelig ikke sammenlignes med Kongens Have eller Langelinie Park, men hvis du leder efter et mindre kendt sted, så er Hostrup Have et bud.

Åbent: 24/7

Kirsebæralléen på Islands Brygge – et tip fra en af vores læsere!
Disse træer er ikke som i kender dem lyserøde – men derimod hvide. Det er et smukt og imponerende syn når man bevæger sig ned af gaden. Vær også opmærksom på at disse træer typisk springer lidt senere ud end dem på eksempelvis Bispebjerg. Det er absolut en gåtur værd!!

Smider du billedet på Instagram?

Hvis du deler kirsebærtræbilledet på Instagram, så er du velkommen til at bruge #tipkbh på dit billede. Måske bliver dit billede kåret til ugens billede på vores Instagram.