Nyt showroom samler alle verdens bedste brands under et tag

Indlæg

Fra den 21. februar kan du finde de bedste brands indenfor belysning under et tag i København. AndLight åbner Danmarks største showroom indenfor designerbelysning, hvor alt det bedste bliver samlet, så du kan blive inspireret og opleve kendte designlamper på nært hold.

En af Nordens største forhandlere indenfor designer belysning

Belysningsgiganten AndLight, specialiserer sig som forhandler af lamper fra 90 af de mest eftertragtede og eksklusive aktører indenfor designer belysning. På sin online platform Andlight.com, har AndLight formået at yde kundeservice af høj kvalitet, og vejleder hver dag kunder til at finde den bedste belysning til deres hjem. Virksomheden har derfor en stor tilbagevendende kundegruppe takket være den gode kundeservice og vejledning. Dette aspekt vil videreføres og sættes i praksis, også i det nye showroom, hvor du kan opleve og se designer lamper fra de mest kendte brands og få eksperthjælp til at finde den rigtige belysning til dit hjem.

Produkter og kundeservice af ypperste klasse

Den høje andel af tilbagevendende kunder, har også ført til at AndLight har fået tildelt Børsens Gazellepris hele to gange. Dette skyldes virksomhedens vækst og særdeles høje serviceniveau, som altid er højeste prioritet i showroomet. Det er derfor helt naturligt, at AndLight træder ind i en fysisk butiksvirkelighed i tillæg til deres online platform, så kunderne kan opleve den gode vejledning og kundeservice ansigt til ansigt, og se de mange ikoniske produkter i en praktisk sammenhæng. Dette giver en helt ny mulighed for at vurdere de forskellige produkter, og de hjælper dig til at undgå eventuelle fejlkøb. Lamper skal ses, røres og opleves i virkeligheden for at få de helt rigtige produkter med hjem.

Lanceringen markerer et skifte for AndLight fra et udelukkende online univers til en mulighed for også at opleve designer lamperne, i levende live. På den måde kan du selv opleve, hvordan belysning påvirker rummet, og få en komplet oplevelse, hvor du både kan se og mærke de eksklusive lamper i et offline univers. Det bedste af det hele – alle de bedste brands er samlet under et tag.

Eksklusivt showroom i gammel svejsefabrik

AndLights fysiske showroom åbner i lokaler i Sydhavnen som før var svejsefabrik for H.C. Ørstedsværket. Det, der nu er blevet showroom, har fået en komplet renovering og giver en unik kontrast til de smukke designerlamper. At se lamperne i en kontekst giver et helt andet billede af produkterne, end hvis man blot ser dem på deres webshop. Administrerende direktør Mads Saabye Jørgensen siger, at deres fokus har været på at samle Danmarks bedste showrooms og kreere en unik lysoplevelse med den enkelte lampe i fokus. Det nye showroom er med andre ord ikke blot en ny lampebutik, men et eksklusivt, kreativt rum der giver indblik i designerlampernes historie og muligheder.

Det nye showroom er tilpasset den moderne forbrugers travle livsstil, og kan forene den fysiske shopping oplevelse, med effektiviteten i at handle online.

Kom med til åbningsfest 21. februar

Den 21. februar står den på eksklusiv åbningsfest i det nye showroom i Sydhavnen fra kl. 14.00-20.00. Der vil være specialproducerede danske cocktails til anledningen, og der vil også være italienske lækkerier fra delikatesseforretningen SuperMarco. Derudover vil der også være en lækker goodiebag til de første 50 gæster, så det gælder om at være tidligt ude. Det er også en perfekt anledning til at opleve udvalgte kunstnere male på lamper fra &tradition, og du kan vinde flere eftertragtede designerlamper til åbningsfesten. I tillæg til mad, drikke og musik i det nye showroom, vil der også være mulighed for at handle og benytte sig af de mange gode åbningstilbud. Der er altså god grund til at møde op og være med til at fejre åbningen af det nye koncept, og ikke mindst er det en oplagt mulighed for at tjekke det store udvalg ud i showroomet.

Belysning skaber balance og velvære

Danmark er et foregangsland indenfor designerbelysning, og det er derfor kun naturligt, at have København som midtpunkt for et designerbelysnings-showroom udover det sædvanlige. AndLight arbejder hele tiden på at udvikle, inspirere og tilbyde nye og smukke løsninger til alle typer af hjem. Godt design skabt af mennesker skal nemlig, ifølge AndLight, opleves i fysiske butikker og kunne mærkes.

Belysning har stor indvirkning på, hvordan vi oplever et rum og har større effekt på balance og velvære end du måske tror. Lamper er et møbel der giver et personligt præg på dit hjem og skaber lys og varme. Stemningen i et rum kan bestemmes alene af din belysning, og det er derfor afgørende at finde den rette lampe. Designerlamper kan noget helt særligt med at skabe et indtryk af personlig stil og balance i et rum, og det er også derfor aktører som AndLight nyder så stor popularitet i Norden og Europa. I Norden er vi afhængige af lyskilder i hjemmet store dele af dagen flere måneder om året, og det er derfor en af de vigtigste indretningsfaktorer i vores hjem. Lys er ikke bare lys, og derfor er det essentielt at man får valgt det helt rigtige til formålet.

Her spiller kvalitet også en vigtig rolle, og AndLight fokuserer ikke kun på den høje kvalitet, men også på at kunne sælge lamper til gode priser. En designerlampe er et smykke i ethvert hjem, men det er vigtigt først og fremmest at fokusere på, hvilket formål din lyskilde skal have; om den skal give varme i et rum eller skabe balance, eller måske give det perfekte arbejdslys til et kontor. Det er ud fra disse faktorer, at AndLight kan vejlede dig til at finde den bedste belysning til dit hjem der skaber harmoni og balance.

Kvalitet og design går hånd i hånd når det kommer til belysning. Godt design ligger i vores blod, og der er mange der vælger at købe en lækker designer lampe fremfor et designermøbel. Der findes trends indenfor designerbelysning, ligesom med et hvert andet indretningsfænomen, men der er noget klassisk over belysning der gør, at en god designerlampe kan være en særdeles god investering. AndLight specialiserer sig både i trends og tidløst design, både fra internationale såvel som danske designere.

Designerbelysningen får fast plads i det Københavnske bybillede

Ideen om den perfekte belysning får plads i AndLights nye, eksklusive showroom i Sydhavnen. Her kan du opleve de ikoniske lamper på nært hold og se den balance, den perfekte belysning kan skabe. Designerbelysning får hermed en fast, fysisk plads i det Københavnske bybillede, og skaber et kreativt møderum for belysningsentusiaster og nye, såvel som tilbagevendende kunder.

Kom til åbningsfest den 21.februar for et kig ind i designerbelysningens ikoniske univers, hvor alle de bedste brands er blevet samlet under et tag.

I samme kategori

Wallmans
Det sker i september - golden days
mad-1
cover-3

Tip os

Send dine tips til byen og del dem med resten af København – fra københavner til københavner!

Mest læste

221157_Islands_Brygge_Havnebad_Astrid_Maria_Rasmussen
Det sker i september - golden days
Wallmans
Tacos_al_Pastor-1

Forsiden netop nu

Wallmans
Billede 1
Ølbarer - Brus
MØR (4)
Escape Room - City escape
Det sker i september - golden days
premium_photo-1683121269108-1bd195cd18cf
Drinksene på den nye rooftop er opkaldt efter byens tage og bygninger i København.

Mest læste

Det sker i København

Wallmans
Det sker i september - golden days
mad-1
cover-3

Mad og drikke

Ølbarer - Brus
MØR (4)
premium_photo-1683121269108-1bd195cd18cf
photo-1511795267602-0424436b99c5

Kultur og kunst

premium_photo-1683121269108-1bd195cd18cf
smk
SDU-2-2
hands-4212584_1280

Instagram Feed

Vores bedste guides

221157_Islands_Brygge_Havnebad_Astrid_Maria_Rasmussen
Det sker i september - golden days
Wallmans
Tacos_al_Pastor-1