Vi vil fred her til lands - Sankte Hans, Sankte Hans! Om aftenen d. 23. juni fejrer vi endnu engang Sankt Hans, og for de fleste betyder det stort bål, sang og grill-hygge med familie og venner.

Ved du ikke, hvor midsommeren skal synges ind i år? Så har vi lavet en guide med inspiration til en skøn Sankt Hans aften med bål i København.

Seaside Toldboden

Sankt Hans København
Facebook: Seaside Tolboden 

I anledningen af Sankt Hans sørger Seaside for grill på kajen, overdådige skaldyrstårne og perlende rosé i lange baner. Midsommeren fejres med DJ og bål på kajen kl 21, hvor midsommervisen synges. Hold Sankt Hans på Seaside for en stemningsfuld aften med bål, havudsigt og en vidunderlig sommerstemning!
Du kan finde begivenheden på Facebook eller forudbestille bord her: [email protected]
Adresse: Nordre Toldbod 24, 1259 København K

Ofelia Plads

Sankt Hans København
Facebook: Ofelia Plads 

Aftenen på Ofelia Plads indledes med talks og musik under teamet ”Hyldest til heksen”. Bålet tændes på vandet kl 21:30-22:00, alt imens der vil være midsommervise og koncert med Oh Land og Det Kongelige Kapel. Du kan se hele programmet for aftenen på deres Facebook.
Adresse: Kvæsthusbroen, 1250 København K

Sankt Hans på Bryggen

Kulturhuset på Islands Brygge inviterer til midsommerfest med taler, sang, livemusik, nycirkus af GLiMT og ikke mindst et kæmpe Sankthans-bål. En skøn Sankt Hans aften for hele familien. Bålet tændes kl 21:15. Du kan se hele programmet for aftenen på deres Facebook.
Adresse: Islands Brygge 18, 2300 København S

Reffen

Sankt Hans København
Facebook: Copenhagen Street Food - Reffen

Sankt Hans på Reffen er en årlig tradition, som fejres under åben himmel med misommersang, bål og street food. Rasmus Shack & Boogie Rookie (Hej Leif) spiller sjove og skøre danske plader fra en svunden tid. Slå dig ned i en solstol med udsigt til det glødende bål og havnen, mens du nyder din favorit street food fra de 32 madboder og et godt glas vin! Bålet tændes kl. 20.45. Find begivenheden på deres Facebook.
Adresse: Refshalevej 167 A, 1432 København K

Grønningen

Sankt Hans København
orestad.net

Her vil der både være bål på bålpladsern samt tre mindre flydende bål! Der vil være hyggelige aktiviteter, båltænding og fællessang. Der er god mulighed for at nyde bålet fra begge sider af Den Landskabelige Kanal.
Adresse: Grønningen, 2300 København S

Frederiksberg Have

Sankt Hans København
Facebook: Frederiksberg Have

Sankt Hans aften i Frederiksberg Have er en fast og elsket tradition for mange, der hvert år pakker picnic-kurven og nyder en hyggelig dag og aften i det grønne, inden bålet tændes og sommeren synges ind. Alle er velkomne, og der vil være underholdning for både store og små. Bålet tændes kl 21:45.
Adresse: Frederiksberg Have, 2000 Frederiksberg

God Sankt Hans!