Den 19. november afholdes et event i Copenhagen Dome, der giver dig værktøjer til at blive mere optimistisk og se lysere på vintermørket.

Hvad kan man opleve ved Copenhagen Dome?

Eventet Oplev Optimismen har først og fremmest til formål at skabe et fokus på en forhøjet optimisme i hverdagen. Til Oplev Optimismen vil du opleve et foredrag, som bliver holdt af Henrik Mathiasen - certificeret optimist og Michael Andersen -  ledelsesfilosof. Til foredraget får du altså optimistiske redskaber, så du bedre kan gå vintertiden i møde og komme coronatristheden til livs.

For at danne en ramme om dette fine budskab, bliver foredraget afholdet i Copenhagen Dome, som ligger lige ved IKEA i Taastrup, samme sted som Grennessmindes drivhuse og blomstermarker befinder sig. Her skal magien foregå, og du bliver som gæst fyldt med redskaber til at gå vintermørket optimistisk imøde.

Overskuddet fra eventet går til Grennessminde, hvis formål er at forøge livskvaliteten for mennesker, der ikke passer ind i samfundets kasser. Eventet har derfor fokus på FN’s verdens mål nummer 3, der blandt andet går ud på at øge den psykiske trivsel blandt alle.

Det kan være lidt besværligt at komme til den smukke Dome med offentlig transport, men en god cykeltur fra Høje Taastrup station er godt for både hjernen og kroppen, især i disse mørke tider!

Du kan købe din billet på linket lige her. Det er selvfølgelig vigtigt at bemærke at arrangørerne overholder alle coronarestriktioner, og at man gerne må være mere end 10 personer tilstede, da der er tale om et foredrag, hvor alle sidder i samme retning.