Vesterbro sættter dine smagsløg på chili-prøve

Hot Pot Republic på Vesterbro indbyder lige nu til en konkurrence, der vil gøre Chili Klaus misundelig, for det er nemlig en dyst i, hvem der kan spise den stærkeste omgang hot pot med chili.

Den event, Hot Pot Republic på Vesterbro har inviteret til, er altså bestemt ikke for de sarte: Der kan nemlig erhverves billetter til en begivenhed, hvor smagsløgene bliver sat på en alvorlig prøve.

Her gælder det nemlig torsdag den 22. oktober kl. 17:30 om at have sat sig på det rigtige hold og alliere sig med personer, der rigtig godt kan lide chili, for denne hot pot bliver kun stærkere og stærkere, som aftenen skrider frem.

Hot pot varmer i efteråret

Hot pot er en traditionel kinesisk suppe, der bliver tilberedt på en varm plade midt på bordet med et skønt udvalg af tilsætninger. Denne ret spises i Kina både hjemme og på restaurant, og maden bliver ofte også dyppet i sauce, inden den indtages.

Det er meget typisk at tilsætte kød, bladgrøntsager, svampe, nudler eller kartofler i retten, og at spise en ret som hot pot er jo perfekt til det efterårsvejr, vi i øjeblikket går i møde i København.

Holdet, som Hot Pot Republic har inviteret, kan bestå af to-fem personer, og hver deltager får en gratis Mikkeller øl til at hygge sig med. Hvis det hold, du er på, formår at vinde, så er aftenens lækkerier inklusive drikkevarer ganske gratis. Til gengæld må der ikke bestilles vand undervejs i dysten.

Chili er sundt

Den stærke styrkeprøve vil stå på i to timer, og der vil blive tilsat ekstra chili i større og større doser hele fem gange. For at vinde skal hele herligheden være spist op, og alle graderne af chili skal være smagt.

Må holdet give op undervejs, skiftes serveringen af hot pot blot ud med en almindelig, og resten af ingredienserne i den vil blive serveret, men så skal regningen til gengæld også betales.

Hvis smagsløgene brænder lidt for meget undervejs så husk bare på, at chili er bakteriedræbende og sundt for helbreddet, så det er bare med at tage den ekstra bid.

Kinesisk gæstfrihed indtog Vesterbro

Hvis du består udfordringen, så er der ikke alene en gratis omgang men også udnævnelsen til “dragemestre” at glæde sig over, og du får lov til at bære det vilde dragehoved – hvem har ikke lyst til at få denne hæder?

Ikke nok med, at maden uden tvivl vil varme dig godt op i efteråret, så vil der også mulighed for at nyde tonerne af DJ Yuzo, der sender live fra Seoul undervejs.

Hot Pot Republic ligger på Vesterbrogade 146 og blev åbnet i 2018 af kinesiske Fanshuang, der igennem sin tid i Danmark har benyttet sig af hot pot til at danne nye relationer i den kolde danske vinter.

Nu er hun i fuld gang med at give den kinesiske tradition videre til københavnerne i den meget hippe restaurant, hun har åbnet på Vesterbro.

Den er bestemt et besøg værd, hvis du vil opleve autentisk kinesisk madlavning samt gæstfrihed og ikke er bange for at smage på stærke sager.

I samme kategori

VesterbroStreetpartyHeader-01
light
Design uden navn
Poolen i Spectrum Wellness i København

Tip os

Send dine tips til byen og del dem med resten af Odense – fra odenseaner til odenseaner!

Mest læste

light
VesterbroStreetpartyHeader-01
Poolen i Spectrum Wellness i København
Broens-gadek%C3%B8kken-sk%C3%B8jtebane

Forsiden netop nu

VesterbroStreetpartyHeader-01
light
Design uden navn
Poolen i Spectrum Wellness i København
Dagen derpå
champagne-1
Aire-1
-bleskiver

Mest læste

Det sker i København

VesterbroStreetpartyHeader-01
light
Poolen i Spectrum Wellness i København
lucia-1

Mad og drikke

Design uden navn
champagne-1
gro-1
gl-gggg

Kultur og kunst

SDU-2-2
kultur
hands-4212584_1280
custom1

Instagram Feed

Vores bedste guides