Vinter i Tivoli

Det vakte national såvel som international opsigt, da Tivoli tilbage i 2018 første gang inviterede gæsterne indenfor til en ny vintersæson i februar måned. Blandingen af sne-scenografier og vinteraktiviteter var så populære, at sæsonen nu fortsættes. Der er udsigt til nye lysscenografier, legeaktiviteter og med ABBA musicalen Mamma Mia i Koncertsalen er der noget for enhver smag. Den nye rutsjebane Mælkevejen farer med lysende røgsøjler gennem mørket. Vinter i Tivoli finder sted fra den 31.1.20 til og med 23.2.20, hvor vinterferie, Valentinsdag og fastelavn indgår i samme periode.

Hvad kan du så alt opleve?

Vinter i Tivoli kan som sæson fejre 3-års fødselsdag og cementerer, at Tivoli for alvor er gået fra at være en sæsonvirksomhed til helårsvirksomhed.

Tivolis pressechef Torben Plank tilføjer:

”Det er muligt, at det ikke kommer til at sne meget i år – ifølge DMI – men vi lover gerne masser af sne-stemning i Tivoli, hvor vi har gjort os max umage i år. Vi Har aldrig før haft så meget sne, vinterlys og Rasmus Klump
Underholdning i forlystelseshaven som i år. Og er man sulten og tørstig og hungrende efter et godt vinterhviin i forlystelserne er vi også leveringsdygtige i den henseende”

Video af: Vinter i Tivoli

Gensyn med skøjtebane og lystunnel ser dagens lys

Der kommer lys på den 300 m2 store skøjtebane foran Nimb, så det bliver en kombination af lysoplevelser og skøjtning, hvor piruetter og andre bevægelser får det interaktive lys under isen til at forandre sig. Det store springvand ved Plænen bliver illumineret, så det ser frossent ud og ligner en 10 meter høj isskulptur. Der opføres også en 18 meter lang lystunnel langs Tivoli Søen, og foran H.C. Andersen Slottet opsættes et lysloft med ny vintergrafik til musik Af Aphex Twin.

Tivoli Søen omdannes til lys-arena

Langs Tivoli Søen svæver Olafur Eliassons 33 lamper Little Sun Light Swarm mellem træerne. På Tivoli Søen vises på skift lysshowene Vølvens Spådom, som tager afsæt i ragnarokhistorien og Tango Jalousie, der er bygget op omkring Jacob Gades evergreen.

Pingonesien åbner for de mindre

I en lille landsby på Plænen står den 15 meter høje igloPingonesien. Pingonesien tager udgangspunkt i det verdensberømte Rasmus Klump-univers. Udenpå på den hvide iglo er der video-projektioner, hvor Rasmus Klump og hans venner animeres på himlen, som var de stjernetegn. Indenfor i igloen vil der udover legeaktiviteter for børnene være mulighed for at danse til en ny dansevideo med titlen ”Plingeling,” der også optræder på det nye Rasmus Klump-soundtrack. Igloen byder på tematiserede vinteraktiviteter, hvor børn kan lege på rutsjebaner, udfordre sig selv på stejle klatrevægge mm.

Rasmus Klump kan tale i ny forestilling

De mindste kan se frem til de to nye forestillinger Pingonesien Tur/Retur og Vinterløjer, hvor Rasmus Klump, Pingo og Flora optræder for børnene. Som noget helt nyt, og ganske epokegørende, får Rasmus Klump for første gang en stemme under forestillingerne. Det vil nok komme som en rigtig god overraskelse for publikum. Efter forestillingerne kan de mindste kramme og få taget selfies med de populære Tivoli-ikoner. Der er forestilling fire gange dagligt.

Valentinsmiddage og romantisk stemning i Tivoli

Valentinsdag har længe haft svært ved at finde sin plads blandt Danmarks mange mærkedage. Men noget tyder på, at netop trangen og lysten til en romantisk aften er ved at finde sine ben her i landet. Tivoli
oplever mange par, der på netop denne dag vælger en romantisk dag i forlystelseshaven. Der er kærlig kamp om bænkene omkring søen og de mange borde med romantisk udsigt på restauranterne. På Valentinsdag er der særlige valentinsmiddage på flere af Tivolis restauranter, gæsterne kan hænge hjerter med deres udkårnes navn på broen over Tivoli Søen, løbe arm i arm på Københavns smukkeste skøjtebane og tage kærlighedsselfie på Kyssebænken. Vintersæsonen med et brag da sidste åbningsdag bliver fastelavnssøndag.

Det er absolut et besøg værd og vi vil absolut anbefale at besøge Tivoli og opleve deres vinter-wonderland!!

I samme kategori

smk
VesterbroStreetpartyHeader-01
light
Poolen i Spectrum Wellness i København

Tip os

Send dine tips til byen og del dem med resten af København – fra københavner til københavner!

Mest læste

gaza
smk
144A1538-1400x840-2

Forsiden netop nu

gaza
arbejderm
smk
vesterbro
photo-1600335895229-6e75511892c8
fitness 2
chamoi
VesterbroStreetpartyHeader-01

Mest læste

Det sker i København

smk
VesterbroStreetpartyHeader-01
light
Poolen i Spectrum Wellness i København

Mad og drikke

gaza
vesterbro
photo-1600335895229-6e75511892c8
Design uden navn

Kultur og kunst

smk
SDU-2-2
kultur
hands-4212584_1280

Instagram Feed

Vores bedste guides