Wallmans: En ekstraordinær oplevelse

For første gang siden 2019 er Wallmans tilbage med et helt nyt dinnerparty i den ikoniske Cirkusbygning i det centrale København. Showet har navnet VIVA og er Danmarks største internationale dinnerparty. Aftenen byder på live-band, sang, dans og artisteri af højeste internationale klasse kombineret med en lækker 4-retters middag.

Allerede inden man træder ind i Cirkusbygningen, starter showet, hvor man bliver  mødt af sang og musik midt på Jernbanegade. Her begynder 3 fantastiske performere at synge og sørger for at sætte en god stemning blandt de forventningsfulde gæster!

“Vi har arbejdet med VIVA i lang tid, og vores mål med denne livsbekræftende aften er at byde publikum på en musikalsk aften fuld af oplevelser, livsglæde og varige indtryk. Vi har samlet de bedste artister fra nær og fjern, og VIVA er klart et show, vi i den grad glæder os til at servere for publikum,” siger en forventningsfuld showproducer hos Wallmans, Johan Espeland.

The Roaring Twenties. Fotograf: John Resborn

Showet VIVA

VIVA er et show, der overrasker, imponerer og ikke mindst fortryller publikum. Den livsglade drag-værtinde Megan Moore aka Thomas Rosendal tager publikum i hånden gennem hele showet og skaber en rød tråd fra start til slut. Showet byder blandt andet på Elvis i sin fineste (uni)form, sing-a-long fest med ABBA og deres største hits som f.eks. “Waterloo”, “Dancing Queen” og “Mamma Mia” samt flere imponerende akrobat shows.
Finalenummeret er den perfekte, ekstravagante afslutning på showet og byder på numre, som vi alle kender og elsker – heriblandt “Baby One More Time”, “I Want It That Way”, “It’s My Life” og “I Kissed A Girl”. Her kan alle synge med, og det skaber en fantastisk afslutning på et fantastisk show. Dette nummer sætter for alvor gang i festen og leder op til natklubben, hvor man endelig selv kan få lov at danse løs.

Max Party. Fotograf: John Resborn

4-retters middag

Den 4-retters middag serveres under showet, og det er endda også de optrædende, der agerer tjenere mellem de mange indslag. Du kan vælge mellem flere menuer hos Wallmans – så om du er til kød, fisk, vegetarisk eller vegansk, så er det muligt. Vi fik serveret en “oksemørbrad menu” og en “vegetarisk menu”. Her bød den første ret på Wallmans signatursuppe, en form for hummerbisque, som var min klare favorit af retterne. Herefter fik vi en klassisk, italiensk inspireret tapas, som bestod af 3 små retter, og den vegetariske bestod af en bao med knoldselleri og asiatisk krydret mayo. Hovedretten var her ramensuppe med nudler og marinerede svampe, hvor den anden var oksemørbrad med trøffelemulsion, kartofler og rødvinssauce. Aftenens menu blev afsluttet med en Key lime pie med digestivekiks samt en hvid chokoladekage. Som man kan høre, var retterne fra vidt forskellige gastronomiske køkkener, men smagte alle dejligt. Alt i alt en god menu, som dog ikke er det, man husker mest fra aftenen grundet det storslåede show!

The Roaring Twenties. Fotograf: John Resborn

Wallmans er den perfekte anledning til en ekstraordinær oplevelse. Om du skal fejre fødselsdag, bryllupsdag eller noget helt tredje, så er det en god mulighed med Wallmans show VIVA! Læs mere om Wallmans her.

Hvor: Cirkusbygningen, Jernbanegade 8, 1608 København V
Hvornår: Hver torsdag, fredag og lørdag til juni 2023
Pris: Billetter fra 594 kr. – 1.474 kr. Du kan købe billet her.

I samme kategori

smk
VesterbroStreetpartyHeader-01
light
Poolen i Spectrum Wellness i København

Tip os

Send dine tips til byen og del dem med resten af København – fra københavner til københavner!

Mest læste

gaza
smk
144A1538-1400x840-2

Forsiden netop nu

gaza
arbejderm
smk
vesterbro
photo-1600335895229-6e75511892c8
fitness 2
chamoi
VesterbroStreetpartyHeader-01

Mest læste

Det sker i København

smk
VesterbroStreetpartyHeader-01
light
Poolen i Spectrum Wellness i København

Mad og drikke

gaza
vesterbro
photo-1600335895229-6e75511892c8
Design uden navn

Kultur og kunst

smk
SDU-2-2
kultur
hands-4212584_1280

Instagram Feed

Vores bedste guides