3 turistede oplevelser i København

ANNONCE

Har du planlagt en smuttur til København? Eller har du et ønske om at komme en tur til København? Uanset om du er fra Sjælland eller kommer langvejs fra, så er det en stor oplevelse at komme til København. Det er trods alt Danmarks hovedstad, og byen rummer mange fantastiske oplevelser. Der er masser af flotte bygninger at se, steder at besøge og restauranter at spise på, og du kan nemt få en weekend til at gå i Hovedstaden. Så hvis du har planer om en smuttur til København inden for den nærmeste fremtid, så kan du med fordel læse med i artiklen herunder. Vi guider dig nemlig til tre turistede oplevelser i København, som du ikke må gå glip af.

En tur på Strøget

Når du besøger København, må du naturligvis ikke snyde dig selv for en shoppetur på Strøget. Den berømte gågade i Indre København er mere end en kilometer lang og fører fra Rådhuspladsen til Kongens Nytorv. Gågaden er fyldt med en masse forskellige butikker fra ende til anden, og derfor kan du nemt få mange timer til at gå her. Måske du er på udkig efter et nyt Longines ur? Eller måske du i stedet trænger til at opfriske din garderobe med en ny vinterjakke og et par varme støvler? Uanset hvad du er på udkig efter, kan du sandsynligvis finde det på Strøget, og det er med god grund, at gågaden hver dag er fyldt med mange mennesker.

Slip dit indre barn løs i Tivoli

Hvis du skal tilbringe en weekend i København, må du heller ikke snyde dig selv for en tur i det magiske Tivoli. Her kan du slippe dit indre barn løs i timevis ved at prøve de mange forskellige forlystelser, og når sulten melder sig, kan du spise på en af de mange spisesteder i parken. Hvis du besøger parken i oktober, vil du se den være pyntet op til Halloween, mens du kan opleve en magisk julestemning, når du besøger parken op til jul. Selvom Tivoli er en af de mest turistede oplevelser i København, er det altså med god grund, for det er en stor oplevelse at besøge parken.

Oplevelser til fods

Selvom København er Danmarks hovedstad, er byen altså ikke større, end du sagtens kan få en masse oplevelser til fods rundt i byen. På en slentretur rundt i byen kan du med fordel lægge vejen forbi Nyhavn, hvor du kan opleve de ikoniske bygninger langs kanalen. Du må heller ikke snyde dig selv for en tur forbi Amalienborg, hvor du kan være heldig at opleve Livgardens vagtskifte. Hvis du vil opleve en stor turistattraktion, skal du naturligvis også lægge vejen forbi Den Lille Havfrue, ligesom du ikke må snyde dig selv for en tur forbi det ikoniske Christiania.

I samme kategori

volodymyr-hryshchenko-V5vqWC9gyEU-unsplash
c173e463-8565-4c6a-9a9b-fb4816edfc90
Annonce
Annonce

Tip os

Send dine tips til byen og del dem med resten af Odense – fra odenseaner til odenseaner!

Mest læste

Padel-tennis-bat-test-54-
144A1538-1400x840-2
Aire-1
keren-perez-LpKso44P3eg-unsplash-scaled

Forsiden netop nu

Design uden navn
Poolen i Spectrum Wellness i København
Dagen derpå
champagne-1
Aire-1
-bleskiver
lucia-1
gro-1

Mest læste

Det sker i København

Poolen i Spectrum Wellness i København
lucia-1
SDU-2-2
jul

Mad og drikke

Design uden navn
champagne-1
gro-1
gl-gggg

Kultur og kunst

SDU-2-2
kultur
hands-4212584_1280
custom1

Instagram Feed

Vores bedste guides