Advokater er ikke bare advokater

Indlæg

Lad os starte med at slå fast, at uanset om man er privatperson og skal bruge en advokat til en hushandel, en skilsmisse eller en retssag om for eksempel tvangsfjernelse, er der et fællestræk med det basale krav, som også virksomheder stiller til deres advokater: Tillid og kompetencer.

En advokat er, hvad amerikanerne ynder at kalde for ”Make it or break it” – således at forstå, at et advokatfirma kan skabe fantastiske resultater for en klient – eller ødelægge utroligt meget.

Københavns advokater

Som hovedstad er det naturligt, at København har et endda meget stort udbud af advokatfirmaer. Læg dertil, at København også er hjemstedet for Højesteret og for et meget stort antal hovedsæder for danske virksomheder.

Ofte kan de store og mere kendte advokatfirmaer virke ganske intimiderende på mindre klienter og private, der har behov for juridisk bistand af den ene eller anden art. Samtidig er der faktisk ganske mange af de helt store advokatfirmaer, der slet ikke er gearede til eller ønsker mindre og små klienter til for eksempel små sager, boligsager etc.

Heldigvis er der alternativer, og ikke blot det: Der er BEDRE alternativer.

Jensen Advokatfirma

Advokatfirmaet Jensen er egentlig jysk, men advokaterne er i dag i en række byer i Danmark – lige fra Vestjylland til København.

Advokaterne i København dækker hele området med to kontorer i henholdsvis Birkerød og Tåstrup. De er blandt de mest anerkendte of efterspurgte boligadvokater i København i dag.

Ekspertiserne spænder dog langt videre end blot boligsager. Firmaet råder over advokater med specialer i alt fra familieret over erhvervsret til for eksempel sager om naboskel og lignende.

Den geografiske udbredelse gør også, at klienterne får direkte fordele af nærvær overalt i Danmark. Og en bred pallette af særkompetencer, som kan trækkes på efter behov ved ganske enkelt at involvere personale fra de andre afdelinger.

Med firmaets 15 kontorer er der ikke lang til nærmeste advokat uanset bopæl.

Gratis introducerende samtale

Mange mennesker er med rette bekymrede for, hvad advokattjenester koster. Hos Jensen Advokatfirma er det gjort enkelt. Den første konsultation er ganske enkelt gratis, og den indebærer både en vurdering af sagen og af det efterfølgende salær.

Så er det trygt at henvende sig uden at risikere overraskelser!

I samme kategori

instrumenter
pexels-vlada-karpovich-4050315
Picture1-2
pexels-karolina-grabowska-4475523

Tip os

Send dine tips til byen og del dem med resten af København – fra københavner til københavner!

Mest læste

Påskefrokost i København

Forsiden netop nu

Påskefrokost i København
gaza
arbejderm
smk
vesterbro
photo-1600335895229-6e75511892c8
fitness 2
chamoi

Mest læste

Det sker i København

Påskefrokost i København
smk
VesterbroStreetpartyHeader-01
light

Mad og drikke

Påskefrokost i København
gaza
vesterbro
photo-1600335895229-6e75511892c8

Kultur og kunst

smk
SDU-2-2
kultur
hands-4212584_1280

Instagram Feed

Vores bedste guides