Skal du holde fest i København? Lej en bar med fri drikkelse og profesionelle bartendere

Savner du at kunne feste natten lang, danse med dine venner, familie eller kollegaer uden restriktioner, og drikke lækre cocktails?

Det forstår vi godt, og derfor er du også kommet til det helt rigtige sted. Læs med her, og find ud af hvordan du kan få den helt store bytursoplevelse hjem i haven eller stuen – eller måske et helt tredje sted.

Hold dit arrangement i trygge og kendte rammer med en mobil bar

Uanset om du skal holde privatfest, firmafest, julefrokost, bryllup, reception eller fødselsdag kan Bar-Mobil.dk hjælpe dig med det hele.

Bar Mobil dækker København og resten af Danmark. De har eksisteret siden 2010, og kommer de forbi dit arrangement, medbringer de en flot mobil cocktailbar med barreoler og lys.

Derudover medbringer de plastglas eller cocktailglas, cocktailkort, isterninger, professionelle bartendere samt professionelt barudstyr og fadølsanlæg.

Som ekstra er det muligt at få kasseapparat, afryddere, dankortterminal, industrikøleskab, ledskærm- og lys med. Hvis det ønskes kan de også medbringe beer pong bord og slå-søm-i sæt. Der er altså i sandhed alle muligheder for at få skabt en festlig oplevelse ved hjælp af Bar Mobil.

Gør det nemt – cocktails til enhver smag

Bar Mobil tilbyder cocktail catering, og kan stille med et helt fantastisk cocktailkort. Alle deres cocktails er med et skønt mix af god spiritus, frugter og spædende twists som helt sikkert vil være med til at skabe en god aften. Der laves både sure, søde og farverige cocktails.

Som vært har du stor indflydelse på hvordan disse cocktails laves – således at det er muligt at imødekomme netop jeres smagsønsker. Eksempler på cocktails kan f.eks. være Cosmopolitan, Mojito, Long Island Ice Tea, Filur, Bramble eller Tom Collins. Foruden cocktails er det muligt at tilvælge shots, fadøl, vin, cidere, snaps, kaffe og slush ice. Du kan læse om hele deres sortiment lige her.

Professionalisme hele vejen igennem

Kæmpe stort tak til Kasper og hans super engagerede topprofessionelle bartendere, som var hyret til min 50 års fødselsdag med mere end 100 gæster. 6 timer med 3 glade bartendere, der konstant, med smil på læben, servicerede vores gæster. Lækre Cocktails hele vejen igennem. I var med til at gøre min fest til den jeg kun kunne have drømt om” skriver Poul Erik Weidemann, administrerende direktør hos OK-Fonden, om hans oplevelse med Bar Mobil.

Firmaet sætter en stor ære i at yde den bedste service, og give deres kunder en fuldendt oplevelse. De kommer tidligt og sætter op, er på i alle de betalte timer, og pakker sammen og rydder op efter sig inden de forlader arrangementet. Det eneste, du som vært skal forholde dig til, er at have en dialog med firmaet om, hvad der skal serveres, og hvordan det skal forløbe i forhold til tidsplanlægningen. Nemmere bliver det ikke!

Hvad koster en mobil bar?

Dette set-up er generelt meget fleksibelt, og det er muligt at få pakkeløsninger som passer til lige præcis det event du ønsker at afholde.

  1. Fri bar: priserne varierer fra DDK 125,- til DDK 180,- for 4 timer, og afhænger af hvor meget du vil have inkluderet i tilbuddet (cocktails, sjusser, shots og fadøl).
  2. Betalende bar: sortimentet inkluderer cocktails, sjusser, fadøl, shots og Mokai/Sommersby.

For begge ovenstående muligheder skal der betales et startgebyr. Priserne på startgebyret varierer fra kr. 1.000,-  og opefter afhængigt af antal gæster. Jo flere gæster – jo mindre er startgebyret.

Hvis man ikke ønsker fri bar, vil det være muligt at betale med kontanter, diverse betalingskort eller MobilePay i baren.

Overordnet set tager priserne udgangspunkt i antal gæster, varighed og valg af sortiment og er eksklusiv moms. Læs mere her eller kontakt Bar Mobil i for et uforpligtende tilbud.

I samme kategori

pexels-polina-tankilevitch-6929186 (1)
pexels-dmitry-zvolskiy-1879061
pexels-binyamin-mellish-106399
jp-lockwood-x8wPMDqUH2w-unsplash

Tip os

Send dine tips til byen og del dem med resten af København – fra københavner til københavner!

Mest læste

manon-1
cover2
keren-perez-LpKso44P3eg-unsplash-scaled

Forsiden netop nu

manon-1
cover-1468234847176-28606331216a
gokart
dali-1272141_640
ice
fars-1
April-K-benhavn
Spisesteder nye

Mest læste

Det sker i København

cover-1468234847176-28606331216a
dali-1272141_640
April-K-benhavn
Påskefrokost i København

Mad og drikke

manon-1
ice
fars-1
Spisesteder nye

Kultur og kunst

smk
SDU-2-2
kultur
hands-4212584_1280

Instagram Feed

Vores bedste guides