Annonce:

Leder du efter et sted i byen at se sport med vennerne? I København er der stribevis er hyggelige og stemningsfulde sportsbarer at vælge imellem. Her kommer en anbefaling til fire af de bedste rundt i byen.

Hvis elsker at se sport med vennerne, så er der ikke meget, der er federe end at tage sammen ud på en sportsbar. Uanset hvor i København, I befinder jer, så vil der være en god sportsbar i nærheden. Det vrimler nemlig med dem over hele byen. Hvis I skal se en stor kamp, så kan det betale sig at komme i god tid. Der er nemlig utroligt mange sportsfans i København.

Hvis du ikke blot kan lide at se sport, men også godt kan lide selv kan lide at dyrke sport, så kan du også tjekke vores guide til de fem bedste udendørs sportsaktiviteter i København.

Ørsted Ølbar

Den første anbefaling går til Ørsted Ølbar. Det er virkelig stedet at tage hen, hvis I nyder en god specialøl. Ølbaren har nemlig over 200 forskellige slags øl, så der skulle gerne være lidt til enhver smag. De viser en lang række forskellige sportsgrene og har mange kanaler at vælge imellem. Derfor kan du sagtens være heldig, hvis du efterspørger en visning af en specifik kamp. Find baren på Nørre Farimagsgade 13.

Amager Pub

Befinder I jer i nærheden af Amager, så bør I svinge forbi Amager. Her bliver der vist en masse forskellige slags sport blandt andet de store fodboldkampe. Det er virkelig stedet, hvis man har lyst til at sidde med en masse andre fans og juble ad skærmen. Det her altså er stedet at være, hvis man har oddser på en vigtig kamp. Sandsynligheden er nemlig, at det har de andre også! Der er ikke meget som betting, der intensiverer en live kamp. Hvis du kan lide at oddse, så kan du her sammenligne de bedste danske odds. Det er altid en god idé at sammenligne odds, før man kaster penge efter det.

London Pub

Et godt stykke fra Amager ligger Frederiksberg. Hvis du befinder dig heromkring, så er London Pub et rigtig godt valg. Her er der masser af mulighed for at se sport, drikke øl og spise et måltid. London Pub er oplagt, hvis du leder efter et sted, hvor man både kan spise og drikke, samtidig med at man ser en god kamp i fjernsynet. Stedet har ligeledes et bredt udvalg af gin, rom og whisky, hvis det er noget, man er til. London Pub ligger på Godthåbsvej på Frederiksberg.

The Old English Pub

På Vesterbro tæt ved Rådhuspladsen ligger The Old English Pub. Det fremgår næsten af navnet, at denne bar er en god gammeldags pub, som man kender dem. Her kan man finde en masse forskellig live sport, og der er altid godt pakket med mennesker. Her har de selvfølgelig også rigeligt med engelsk øl og whisky. Så hvis du befinder dig i Indre By eller på Vesterbro, så gør dig selv en tjeneste og sving forbi The Old English Pub.