Besøg København, og få rabat på hele din tur

Annonce:

Planlægger du en tur til København? Så er der fordelagtige tilbud at hente til din tur. Selv en ferie i Danmark kan koste lige så meget som en dyr charterrejse. Udover transport til København, så skal du også betale for overnatning, mad og oplevelser.
Du kan spare mange penge på hele din tur ved at købe et Copenhagen day pass. Det fungerer som et turpas, som kan anvendes flere steder i København. Du sparer penge og slipper for at have kortet op af lommen hele dagen.

Hvad kan jeg se?
Der er så mange ting at se i København, at det er svært at nå på en dag. Planlæg derfor hjemmefra, hvad i har lyst til at besøge. Du kan eksempelvis vælge:

• En tur i Tivoli: Hvis man skal besøge København, så må man ikke gå glip af Tivoli. Her er mange underholdende aktiviteter for både børn og voksne.

• Den blå planet: Oplev Danmarks akvarium, og se blæksprutter, koralrevsfisk, hammerhajer, rokker og meget andet. Du kan også gå på opdagelse i regnskoven eller på vandlegepladsen.

• Tage på kanalrundfart: Oplev København på en anden måde med en guidet kanalrundfart. Få frisk luft i kinderne, slap af og nyd sejlturen.

• Tage på Louisiana museum: Det verdenskendte museum er fyldt med kunst, natur og arkitektur. Her kan du både opleve samtidskunst og moderne klassikere.

• Besøge botanisk have: I botanisk have kan du se en stor samling af planter fra hele verden. Oplev den tropiske regnskov, og de smukke grønne omgivelser.

• …og meget mere

Uanset hvad du er interesseret i at se, så er København det perfekte sted til en endagstur eller miniferie.

Hvad er inkluderet i kortet?
Du bliver overrasket over at høre, hvor meget der er med i kortet. For du kan virkelig spare meget ved at købe et Copenhagen day pass. Ikke alene sparer du penge, men du sparer også tid. Du kan springe billetkøen over ved de forskellige attraktioner, og ikke på mindst bus, tog og metro stationer. Med en day pass for du:
• Gratis entré til et stort udvalg af attraktioner
• Gratis offentlig transport
• Gratis adgang for børn i offentlig transport og ved attraktioner
• Rabatter til: Op til 25 % på: Restauranter, cykeludlejning, turistbusser og cafeer.
• Guidebog og app til dit besøg i København
Der er derfor ingen grund til ikke at bestille et day pass, for uanset hvad du vælger at foretage dig, så har du hurtigt tjent pengene hjem igen.

I samme kategori

instrumenter
pexels-vlada-karpovich-4050315
Picture1-2
pexels-karolina-grabowska-4475523

Tip os

Send dine tips til byen og del dem med resten af København – fra københavner til københavner!

Mest læste

Forsiden netop nu

Påskefrokost i København
gaza
arbejderm
smk
vesterbro
photo-1600335895229-6e75511892c8
fitness 2
chamoi

Mest læste

No posts found

Det sker i København

Påskefrokost i København
smk
VesterbroStreetpartyHeader-01
light

Mad og drikke

Påskefrokost i København
gaza
vesterbro
photo-1600335895229-6e75511892c8

Kultur og kunst

smk
SDU-2-2
kultur
hands-4212584_1280

Instagram Feed

Vores bedste guides