Bo centralt i København og tæt på naturen

Annonce:

Mange laver det skel, at man enten skal bo udenfor byen og dermed tæt på naturen og mulighederne for et aktivt friluftsliv eller også skal man bo midt i byen og dyrke bylivet med teater, biografer, cafeer og restauranter.

Der er derimod en chance for at kombinere disse to dele, så du både får naturlivet og bylivet i en og samme bolig. Der er her tale om nye, lækre og topmoderne lejelejligheder i det såkaldte A-house byggeri, der ligger på Islands Brygge med skøn havudsigt og dejlige store, lyse rum og pladsholdige altaner. For mere inspiration og information, kan I orientere jer på hjemmesiden a-house.com.

Rid, svøm eller løb på Amager

Der er rig natur på Amager, hvor du kan dyrke både naturen og et aktivt fritids- og sportsliv. Svømmer du, er der både Amager strandpark og havnebadet ved Islands Brygge, hvor du kan svømme. Det er også tilgængeligt, hvis du er vinterbader og elsker det kolde gys om vinteren. Er du til løb, er der både Amagers gader men også Amager Fælled, hvor der er mange gode løbestier og dejlig natur med mange træer og et variereret terræn. Samme Amager Fælled kan også bruges til at cykle på mountainbike, hvor der er gode cykelforhold.

Bo midt i byen og rid på islandske heste

Lejelejlighederne i A-house ligger som sagt på Amager, på Islands Brygge, og er du en glad rytter, kan du ride på islandske heste på Amager Fælled. De islandske heste kan gå i den famøse tølt gangart og det kan man opleve, når man rider på dem. Det siges at være ligesom at sidde i en lænestol, fordi det er så behagelig en gangart. Prøv den selv, hvis du har lyst. Når du bor i A-house, kan du selv vælge, om du vil bo i et, to, tre, fire, fem eller seks rum, alt efter om du er single, et par eller en større familie. Er I alle glade for naturen, kan hele familien dermed nyde godt af ridning og badning tæt på jeres lejelejlighed. Har I børn i en mindre alder, kan I også trygt tage dem med i Amager Fælled og lære dem at cykle og begå sig i den københavnske trafik. På denne måde lærer de at cykle og begå sig i trafikken på en tryg måde, og de får samtidig alle fordelene af at være tæt på både by og natur.

I samme kategori

pexels-vlada-karpovich-4050315
Picture1-2
pexels-karolina-grabowska-4475523
pexels-shiny-diamond-3762402

Tip os

Send dine tips til byen og del dem med resten af København – fra københavner til københavner!

Mest læste

gaza
smk
144A1538-1400x840-2

Forsiden netop nu

gaza
arbejderm
smk
vesterbro
photo-1600335895229-6e75511892c8
fitness 2
chamoi
VesterbroStreetpartyHeader-01

Mest læste

Det sker i København

smk
VesterbroStreetpartyHeader-01
light
Poolen i Spectrum Wellness i København

Mad og drikke

gaza
vesterbro
photo-1600335895229-6e75511892c8
Design uden navn

Kultur og kunst

smk
SDU-2-2
kultur
hands-4212584_1280

Instagram Feed

Vores bedste guides