Book en tankelæser til firmafesten

Indlæg

Underholdning til firmafesten

Firmaunderholdningen kan være det helt store emne i forbindelse med årets store firmafest. Hvad finder de på af underholdning i år? Og overgår de sig selv endnu en gang? Det kan være svært at være den, der skal blive ved med at finde på underholdning, som helst skal være sjovere end tidligere. Det kan være lidt af et pres at skulle stå med. Har du brug for inspiration til underholdning til næste firmafest, så kan du overveje at hyre en tankelæser. Dette vil med garanti komme bag på dine medarbejdere, og det vil ikke være en underholdningsform, de havde gættet. En tankelæser er uforudsigelig, og det vil kunne give jer mange gode grin og overraskelser. Derudover vil det være en ting, der med garanti vil blive diskuteret og snakket om i frokostpauserne i lang tid efter.

Tankelæsning er in

For 5-10 år siden blev der sjældent snakket om tankelæsere. Mange vidste ikke rigtig, hvad det var, og hvad det kunne. Men i takt med at Jan Hellesøe har optrådt i diverse Tv-programmer, har folk fået øjnene op for tankelæsning og dets potentialer og underholdende faktorer. Flere tankelæsere har fået sendetid på tv, og man må bare sige, at danskerne er vilde med det. Når der bliver sendt Manipulator eller Fuckr med dn hjerne, sidder folk klistret til skærmen og venter spændt på, hvad de nu har fundet på. Blandt tankelæsere i dag findes Jan Hellesøe, Mikkel Karlsen, Anders Lund og Mikkel Severin, og det er virkelig imponerende, hvor dygtige de alle er til deres håndværk.  

Utrolig underholdende

Man kan måske spørge sig selv, hvad det er, der er så sjovt ved en tankelæser. Og faktisk er det ikke så enkelt at komme med et svar på. Mange nævner dog uforudsigeligheden som det sjove. Man ved aldrig, hvad deres agenda er, og gang på gang formår de at gøre ting, man slet ikke kan få til at passe i sit hoved. Hvordan kan de manipulere folk til at gætte deres pinkode, og hvordan kan de se ud i folks fremtid? På samme tid som det er skræmmende og forvirrende at se på, kan man ikke lade være med at blive fascineret over, at de gang på gang har ret og lykkes med at spå folks tanker.

I samme kategori

pexels-vlada-karpovich-4050315
Picture1-2
pexels-karolina-grabowska-4475523
pexels-shiny-diamond-3762402

Tip os

Send dine tips til byen og del dem med resten af København – fra københavner til københavner!

Mest læste

gaza
Påskefrokost i København

Forsiden netop nu

Påskefrokost i København
gaza
arbejderm
smk
vesterbro
photo-1600335895229-6e75511892c8
fitness 2
chamoi

Mest læste

Det sker i København

Påskefrokost i København
smk
VesterbroStreetpartyHeader-01
light

Mad og drikke

Påskefrokost i København
gaza
vesterbro
photo-1600335895229-6e75511892c8

Kultur og kunst

smk
SDU-2-2
kultur
hands-4212584_1280

Instagram Feed

Vores bedste guides