Botox-behandlinger i Danmark

Annonce:

Botox-behandlinger hører ikke længere kun til i USA for Hollywood-stjerner eller de velhavende. Det er nu muligt for alle at få foretaget Botox-behandlinger til en pris, der er til at betale. Det er derfor også kommet til Danmark, hvor man blandt andet kan få Botox-behandlinger i KBH.

Hvordan virker Botox?

Botox står for Botulinum Toxin, der er et muskelafslappende præparat mest kendt som Botox. Præparatet virker ved at blokere de signaler, som nerverne sender til musklerne.  Det vil sige, at den muskel der injiceres med Botox ikke kan trække sig sammen. Det er derfor, man bruger Botox mod rynker, så rynkerne kan slappe af og udglattes.

Botox giver mulighed for at genskabe dit naturlige ansigt

Botox bliver mest anvendt i ansigtet, hvor det både bruges til at reducere trætheds- og aldrigringstegn i ansigtet.. Du kan danne dig et overblik over mulighederne ved hjælp af nedenstående liste:

1) Reducere smilerynker og “kragetæer”

2) Reducere bekymringsrynken mellem brynene

3) Reducere tandkødssmil

4) Øjenbrynsløft

5) Reducere rynker om læberne

6) Gør kæbemusklen afslappet for at få et smallere og mere hjerteformet ansigt

Botox – skal, skal ikke?

Hvis du er i tvivl om, hvorvidt du har lyst til at benytte dig af Botox eller er usikker på, om du overhovedet har brug for det, så skal du starte med at kigge indad. Selvom du sikkert har overvejet Botox gennem længere tid, så kunne du skrive ned, hvad du ikke er glad for ved din krop.  Overvej derefter, hvilket resultat du ønsker. Sov på det. Næste dag kan du tage et kig på, hvad du har skrevet.  Hvis dine følelser er de samme,  kan du søge råd hos din egen læge, inden du booker en konsultation hos en kosmetisk klinik. Vælg klinik med omtanke – det kræver erfaring at skabe naturlige resultater med Botox.

Hvordan foretages en behandling?

Botox-behandlingen foretages med en lille og fin nål, som din behandler vil injicere punktvis og kontrolleret i de valgte områder. Der skal kun ganske små mængder af Botox til en behandling. Typisk tager en behandling cirka 30 minutter.

Hvor lang tid holder en behandling?

En behandling vil for de fleste have en effekt i tre-seks måneder. Herefter vil effekten gradvis aftage, og rynkerne samt de fine linjer vil fremkomme igen. Derfor skal man tænke på Botox-behandlinger som frisurer. Det skal hele tiden vedligeholdes.

Hvad koster en Botox-behandling?

Botox priser vil varierer alt efter, hvor i verden du får behandlingen såvel som, hvor du skal behandles på kroppen. Normalt vil priserne variere mellem 900 – 7.000 kroner.  Brynløft og læberynker er behandlinger, der er i den billige ende. I den dyre ende ligger svedbehandlinger.

I samme kategori

volodymyr-hryshchenko-V5vqWC9gyEU-unsplash
c173e463-8565-4c6a-9a9b-fb4816edfc90
Annonce
Annonce

Tip os

Send dine tips til byen og del dem med resten af Odense – fra odenseaner til odenseaner!

Mest læste

Padel-tennis-bat-test-54-
144A1538-1400x840-2
Aire-1
keren-perez-LpKso44P3eg-unsplash-scaled

Forsiden netop nu

Design uden navn
Poolen i Spectrum Wellness i København
Dagen derpå
champagne-1
Aire-1
-bleskiver
lucia-1
gro-1

Mest læste

Det sker i København

Poolen i Spectrum Wellness i København
lucia-1
SDU-2-2
jul

Mad og drikke

Design uden navn
champagne-1
gro-1
gl-gggg

Kultur og kunst

SDU-2-2
kultur
hands-4212584_1280
custom1

Instagram Feed

Vores bedste guides