Indlæg

Boligkøb – måske dit livs største handel

Leder du efter drømmeboligen, og har du samtidig en masse spørgsmål om bolighandel, som du gerne vil have svar på?

Så fortvivl ikke, for du er ikke den eneste person i Danmark, som er i samme situation. Vi drømmer alle om et dejligt sted at bo, men vi er også klar over at der kan være mange faldgruber, når der skal købes bolig.

Sælgeren kan stille og roligt lade sig rådgive af sin ejendomsmægler – men hvad med dig som er køber! Du står i princippet alene, og må håbe på at du træffer de rigtig beslutninger, og får læst det med småt i kontrakten.

Bare rolig hjælpen er på vej

Heldigvis er der kommet kompetente rådgivere på banen til dig, som er køber, og gerne vil have dygtig og professionel hjælp til dit boligkøb.

Et godt eksempel på en god boligadvokat er eboligadvokat.dk, som muligvis københavns bedste boligadvokat. Det er store ord, men der er altså noget om snakken.

Hos eboligadvokat kan du få rådgivning til alle former for boligkøb, uanset om der er tale om hus, ejerlejlighed, andelsbolig eller projektbolig. Og du kan trygt overlade juraen i deres hænder, for de er certificerede boligadvokater gennem Danske BOLIGadvokater.

Men hvad kendetegner egentlig en dygtig boligadvokat? Lad os tage udgangspunkt i eboligadvokat.dk.

En boligadvokat skal kunne agere hurtigt

Det kan sommetider gå hurtigt, når der skal handles bolig. Forestil dig at du og din kæreste er til åbent hus, og finder ud af at I har fundet drømmehuset. Problemet er bare at der er et andet par, som også virker meget interesserede i huset.

Så skal der nok handles hurtigt, hvis det skal blive jer som får nøglerne. Derfor skal boligadvokaten kunne handle hurtigt, og have gennemgået din sag, inden for 24 timer fra din henvendelse.

Ingen handel – ingen regning

Du skal ikke betale, hvis du ikke ender med at købe den bolig, som du er interesseret i. Du skal med andre ord kun betale for rådgivningen, hvis du sætter din underskrift på en købsaftale og får boligen. Og det er jo kun rimeligt, da du jo også har et budget, som du skal overholde.

Gennemskuelige priser

Du skal selvfølgelig vide præcis, hvor meget du skal betale, og hvad du betaler for. Der skal med andre ord være fuldstændig gennemsigtighed, så du ikke får nogle overraskelser i forhold til prisen på den rådgivning, som du modtager.

Og når du er sikker på at de ovenstående kriterier er opfyldt, så skal du selvfølgelig glæde dig over at have en fagmand, som er på din side.

Glæd dig til din drømmebolig.