Dejlig varm stemning

Annonce

Med vintermånederne kommer der både mørke og kulde. Det er hverken godt for krop eller sjæl, men heldigvis betyder det ikke, at man skal gå på kompromis med hyggen. Med en gasbrændeovn kan du bringe hyggen, stemningen og varmen ind i dit hjem, selv i de kolde vintermåneder. En gasbrændeovn kommer i mange formater; den klassiske man kender: en fritstående gaspejs, den mere moderne front gaspejs, der giver dit rum en moderne, men stadig tidløs indstilling. Hvis man ikke har den nødvendige plads til en fritstående gaspejs eller en front gaspejs er der desuden også hjørne gaspejse og ‘mirror flame’-gaspejse. Perfekte til de mindre rum, der ikke skal snydes for hyggen

Funktionalitet møder design

En gasbrændeovn er lækker på mange fronter. Udover at være æstetisk rare at have i rummet og kigge på, sker dette ikke på bekostning af dit indeklima. Fordi de bruger gas, udleder en gaspejs ikke skadelige partikler eller lignende farlige tendenser man ellers kan være offer for ved, at ønske hygge i sit hjem. En gasbrændeovn har sit eget kredsløb, hvor der tilføres ilt og udskilles gasrester gennem en tilkoblet udgang i form af et rør. Med en gasbrændeovn er man også selv herre over hyggen og stemningen. Ved hjælp af en app på telefonen eller en fjernbetjening kan man hurtigt tænde for flammerne, som man desuden personligt kan indstille sammen med intensiteten på flammerne og diverse effekter. Man slipper også for den trælse rengøring af sod på ovnen eller glasset, så hyggen ikke bliver kompromitteret af rengøring.  

Hygge i alle sæsoner

Selvom en af fordelene ved en gasbrændeovn er, at man slipper for at skulle kløve brænde i de mørke vintermåneder for at bibeholde hyggen, er en gasbrændeovn også et hit om sommeren. Med en udendørs gaspejs får man den luksuriøse følelse af, at være på et dyrt hotel i sin egen baghave. En flot solnedgang følger ikke med i købet, men at sidde på ens terrasse med vennerne og familien samlet omkring en portion flotte flammer er næsten ikke til at stå for. Mulighederne er næsten endeløse med den mængde hygge man kunne have omkring en udendørs gasbrændeovn. Hvad end man nyder lækkert grillmad fra grillen sammen med ens nærmeste, eller man bare får en sludder for en sladder med veninderne over et glas forfriskende lemonade eller hvad man ellers føler for, er en gasbrændeovn et must-have, både om sommeren og om vinteren. Man må trods alt aldrig gå på kompromis med hyggen!

I samme kategori

instrumenter
pexels-vlada-karpovich-4050315
Picture1-2
pexels-karolina-grabowska-4475523

Tip os

Send dine tips til byen og del dem med resten af København – fra københavner til københavner!

Mest læste

Forsiden netop nu

Påskefrokost i København
gaza
arbejderm
smk
vesterbro
photo-1600335895229-6e75511892c8
fitness 2
chamoi

Mest læste

No posts found

Det sker i København

Påskefrokost i København
smk
VesterbroStreetpartyHeader-01
light

Mad og drikke

Påskefrokost i København
gaza
vesterbro
photo-1600335895229-6e75511892c8

Kultur og kunst

smk
SDU-2-2
kultur
hands-4212584_1280

Instagram Feed

Vores bedste guides