Indlæg

Går du også og drømmer om at kunne forkæle dig selv eller din familie lidt i påskeferien? Så kan det være, at du skal kigge lidt nærmere på, hvad der findes af oplevelser i blandt andet København, der kan være med til at give jer en mere eksklusiv påske.

Men inden du kan kaster dig over alle de forskellige aktiviteter, kan det tænkes, at du skal kigge lidt på økonomien. Hvis ikke den rækker, kan du altid tage et spil casino på nettet og håbe, at du vinder den helt store gevinst, så du kan komme afsted på de ture, du drømmer om. Herunder kan du læse om nogle af de ting, du kan bruge din forhåbentligt store gevinst på.

Et lækkert måltid mad

Selv om det ikke er michelinanretninger, kan du få et godt måltid mad til både dig og din familie på Madklubben. Her giver du ikke mere end 225 kroner for tre retter. Du kan finde Madklubben på både Østerbro, Vesterbro, Nørrebro, i Indre By og på Frederiksberg, så ligegyldigt, hvor du befinder dig henne i København, er der mulighed for at lægge vejen forbi en af deres restauranter.

Lidt godt til ører eller øjne

Når I har nydt jeres tre retter, kan i fortsætte ind i den lidt mere kulturelle del af København. Måske er I så heldige, at jeres yndlingskunstner spiller i København lige netop de dage, I besøger storbyen. Eller også kan I bevæge jer mod det Kongelige Teater, hvor I har mulighed for at se alt fra ballet og opera til skuespil.

En lille aftendrink

Efter et par timer i koncertsalen kan I bevæge jer ud i det københavnske natteliv, der så småt er begyndt at summe omkring jer. På Liedkoeb kan du virkelig opleve cocktailens paradis. Tre etager, hvor du kan få alt fra de klassiske cocktails til de mere avancerede. Og skulle man være til whisky, er der også mulighed for at besøge deres whiskybar, der ligger på den øverste etage. Helt sikkert en oplevelse værd for whiskyelskeren.