Den fedeste påskeferie for dig og din familie

Indlæg

Inden vi ser os om, er det påskeferie. Det er ikke sikkert, at du har fri alle dagene op til påske, men de fleste danskere har alligevel nogle sammenhængende fridage i helligdagene. Men hvad skal de fridage bruges til? Det kan du passende finde ud af nu.

Hvis turen går til København, kan du gå på jagt efter oplevelser mange forskellige steder. Men efterhånden, som du får fundet nogle spændende aktiviteter, kan der også være behov for at præsentere dem for familien. Så skulle du have brug for at gemme de oplevelser, som du har fundet frem til, der kunne være interessante for dig og din familie, kan du altid tage et screenshot af dem, så de ikke går i glemmebogen.

En oplevelser for både børn og voksne

Det er aldrig til at vide, hvordan vejret arter sig i påskeferien. Det kan vælte ned med regn dagen lang, men der kan også være blå himmel og tocifrede varmegrader. Skulle vejret ikke være med jer, kan man altid bruge et par timer på at gå i biografen. Hvem kan ikke lide at sidde behageligt, se en film med en stor portion popcorn i skødet og glemme hverdagens bekymringer? Og mon ikke der er en film, som både du og dine børn vil synes er sjov.

Flotte påskeæg i Tivoli

Skulle vejret derimod byde på sol og forårsfornemmelser, ville det være oplagt at tage en tur forbi Tivoli, som for alvor er pyntet op til påske. Har du yngre børn, er der endda mulighed for at møde Rasmus Klump, når han laver påskeforestillingen på plænen. Og rammer du Tivoli på deres åbningsdag, kan du opleve et festfyrværkeri af krudt, der bliver skudt af på nattehimlen.

Ud i naturen

Hvis I ikke har behov for det helt store ræs, er der også mulighed for at tage børnene med på stranden, i skoven eller på legepladsen. Her kan man også få mange timer til at gå med gemmeleg, stenkast eller rutsjeture på rutsjebanen.

Ligegyldigt hvad I vælger at foretage jer, har familien mulighed for at nyde hinandens selskab væk fra hverdagens stress og jag.

I samme kategori

pexels-vlada-karpovich-4050315
Picture1-2
pexels-karolina-grabowska-4475523
pexels-shiny-diamond-3762402

Tip os

Send dine tips til byen og del dem med resten af København – fra københavner til københavner!

Mest læste

gaza
smk

Forsiden netop nu

gaza
arbejderm
smk
vesterbro
photo-1600335895229-6e75511892c8
fitness 2
chamoi
VesterbroStreetpartyHeader-01

Mest læste

Det sker i København

smk
VesterbroStreetpartyHeader-01
light
Poolen i Spectrum Wellness i København

Mad og drikke

gaza
vesterbro
photo-1600335895229-6e75511892c8
Design uden navn

Kultur og kunst

smk
SDU-2-2
kultur
hands-4212584_1280

Instagram Feed

Vores bedste guides