Den søde pakketid er lige om hjørnet, er du klar?

Annonce:

Julen nærmer sig med hastige skridt, og nogle er allerede så småt begyndt at tænke på julegaver. I København, som i december altid er så smukt pyntet med julebelysning, ser man allerede folk på gaveindkøb, og der er da også mange spændende butikker, man kan handle i både i de hyggelige gader og i byens stormagasiner og indkøbscentre.

Mange mennesker beslutter sig hvert år for at i år skal julegaverne købes i november, så der er god tid til at nyde december og ikke stresse over gaveindkøb. Ofte går det dog som det plejer, og gaverne bliver købt i sidste øjeblik, men i år kan det være værd at gøre sig ekstra umage for at komme afsted på indkøb i god tid, for med problemerne i forsyningskæderne kan det blive svært at få fat i det, man gerne vil købe, hvis ikke man er i god tid.

Køb gaverne fysisk eller online

Men skal man købe gaverne på nettet eller i en fysisk butik? Hvis man ved, at man vil give sin mand den populære chanel allure homme sportkan man vælge at købe den på nettet. Hvis man blot ved, at man vil give ham en parfume og altså ikke har en specifik model i tankerne, kan det være en god idé at gå i et stormagasin eller en materialist, hvor der er mulighed for at snuse til varerne, så man er sikker på at få købt en, som man tror han vil blive glad for, og ikke mindst en, man selv kan lide.

Julegaveindkøb kan være en stresset affære, men også en dejlig beskæftigelse, særligt hvis man er i god tid og kan hive en dag ud af kalenderen til en københavnertur, hvor der mellem gaveindkøbene kan blive tid til gløgg og æbleskiver på en af byens vinbarer eller caféer. Den traditionsrige julebelysning på Købmagergade og Strøget med gran og røde hjerter glædes både store og små over, og det kan altså også være en mulighed at tage børnene med.

En helt særlig indpakning i tidens ånd

Når gaverne er i hus og man er vel hjemme igen efter en dag i hovedstaden, skal gaverne pakkes ind. Langt de fleste butikker tilbyder at pakke ind, men der er nu noget hyggeligt over at gøre det selv. Sæt din yndlingsjulemusik på og gå så i gang, så går det som en leg, og man kan ligefrem nyde at pakke de fine sager ind, mens man tænker på, hvor glade modtagerne vil blive, når de åbnes. Du kan med fordel vente med at pakke ind, til alle gaverne er i hus, så du ikke skal finde saks, papir, bånd og tape frem flere gange.

Hvis man gerne vil begrænse det helt utroligt store spild der er ved indpakningspapir, som blot bliver flået af og ikke genbrugt, kan man overveje at købe smukke stykker stof til at pakke gaverne ind i. Stoffet kan genbruges af modtageren eller af dig selv, for det kan ske at modtageren, hvis I holder jul sammen, vil give dig stoffet, når gaven er åbnet. Således kan man ikke blot spare ressourcer men også give en gave med en helt særligt og meget smuk indpakning.

I samme kategori

jp-lockwood-x8wPMDqUH2w-unsplash
093ec459-4ee5-4b24-8d9e-7057eb1b60d0
TipKbh
pexels-shvets-production-7544488

Tip os

Send dine tips til byen og del dem med resten af København – fra københavner til københavner!

Mest læste

Forsiden netop nu

jp-lockwood-x8wPMDqUH2w-unsplash
093ec459-4ee5-4b24-8d9e-7057eb1b60d0
cover-1468234847176-28606331216a
gokart
dali-1272141_640
ice
fars-1
April-K-benhavn

Mest læste

No posts found

Det sker i København

cover-1468234847176-28606331216a
dali-1272141_640
April-K-benhavn
Påskefrokost i København

Mad og drikke

ice
fars-1
Spisesteder nye
Påskefrokost i København

Kultur og kunst

smk
SDU-2-2
kultur
hands-4212584_1280

Instagram Feed

Vores bedste guides