Derfor køber københavnerne gardiner på nettet

København bugner af forhandlere af gardiner og solafskærmning. Efterhånden ligger der en forhandler på hvert gadehjørne. Det er ikke mindst svært at komme udenom lokale forhandlere som Gardin Jensen, Holkenberg Gardiner og Gardinland. Disse forhandlere – og mange andre – er dog ved at miste terræn til de digitale forretninger. Derfor er det værd at stille skarpt på følgende; hvorfor er efterspørgslen på gardiner størst hos webshops?

(Næsten) umuligt at finde en parkeringsplads

Langt de fleste europæiske hovedstæder byder på massiv trafik og få parkeringspladser – her er København ingen undtagelse. Skal du derfor købe gardiner, kan du nemt komme til at bruge 15+ minutter på at finde en parkeringsplads. Det er værdifuld tid, som du kunne have brugt på noget mere interessant. Er du træt af at køre forgæves, så kan du gøre mange af dine medborgere kunsten efter; ved at handle online. Her kan du købe alt fra plissegardiner til træpersienner. Læs mere om mulighederne her.

Priserne på gardiner er lavere online

En anden god grund til at shoppe gardiner på nettet handler om prisniveauet. Sammenligner man priserne hos henholdsvis webshops og fysiske forhandlere, så vil man i rigtig mange tilfælde finde ud af, at de digitale butikker er billigst. Derved kan man ikke kun spare tid, men formentlig også penge ved at støtte op om dansk e-handel.

Selvom der generelt tilbydes bedre priser online, så kan det være en god idé at sammenligne priser ved større ordrer. Skal du f.eks. købe gardiner til et helt hjem, så er det ikke helt underordnet, om du giver 50 eller 250 kr. pr. meter.

Kilde: https://volumebyg.dk/gardiner-i-koebenhavn/

Man kan handle i fred

At handle i fred – uden at have en stressende butiksekspedient i hælene – kan også være meget rart. Mange københavnere sætter i hvert fald pris på at undgå den stress og jag, der ofte er forbundet med at handle i fysiske butikker. Omvendt kan det være rart at have en ekspedient i nærheden, som man kan tage kontakt til, hvis man er i tvivl om noget. Skulle behovet opstå, når du shopper på nettet, så er du nødt til at ringe eller skrive til kundeserviceafdelingen. Her må der derfor påregnes lidt ekstra svartid.

Massivt udvalg

Udvalget af gardiner på nettet er ikke bare stort – det er enormt. Du kan handle både plissegardiner, mørklægningsgardiner og andre gardintyper i en verden af farver, materialer, mål og prisklasser. Webshops er ikke på samme måde berørt af pladsmangel som butikkerne, hvilket i høj grad kan mærkes på sortimentet. Det er selvfølgelig også muligt at opnå et stort udvalg af gardiner i udlandet, men så er der som regel lidt længere leveringstid.

Let at sammenligne priser på gardiner

Københavnerne er generelt ganske godt med på de digitale noder. Derfor kommer det næppe som et chok for nogen, at flere og flere sammenligner priser på bl.a. gardiner. Den samme type gardin kan variere rigtig meget i pris fra butik til butik, hvorfor en prissammenligning ofte kan afføde store besparelser. Særlig mange penge kan der være at spare, hvis der skal laves en større bestilling. En besparelse på bare 10-15 % kan hurtigt blive til mange penge.

I samme kategori

pexels-polina-tankilevitch-6929186 (1)
pexels-dmitry-zvolskiy-1879061
pexels-binyamin-mellish-106399
jp-lockwood-x8wPMDqUH2w-unsplash

Tip os

Send dine tips til byen og del dem med resten af København – fra københavner til københavner!

Mest læste

Karma-sushi
photo-1583354009936-42ef436d5f24?ixlib=rb-1.2
IMG_20200629_170027
Lagkagehuset-pose

Forsiden netop nu

manon-1
cover-1468234847176-28606331216a
gokart
dali-1272141_640
ice
fars-1
April-K-benhavn
Spisesteder nye

Mest læste

Det sker i København

cover-1468234847176-28606331216a
dali-1272141_640
April-K-benhavn
Påskefrokost i København

Mad og drikke

manon-1
ice
fars-1
Spisesteder nye

Kultur og kunst

smk
SDU-2-2
kultur
hands-4212584_1280

Instagram Feed

Vores bedste guides