Dette skal du og dit barn opleve i København!

Indlæg

Har du et barn, som du ønsker at få en fantastisk dag med i København, så har vi herunder kigget nærmere på de børneaktiviteter, som er mest populære i Hovedstaden. Vi vil forsøge at komme omkring aktiviteter for de fleste aldersgrupper. Listen skal endvidere ses som en inspirationskilde, hvorfra du kan tage stilling til aktiviteterne med dit barn.

København er en fantastisk by at have sit barn med. Er I ikke bosiddende i København eller omegn, så kan det dog virke relativt uoverskueligt med antallet af aktiviteter og begivenheder i storbyen. Derfor håber vi, at nedenstående kan give dig et bedre overblik over de mest populære muligheder.

Dyrehavsbakken – oplev den ældste forlystelsespark i verden

Er dit barn vild med dyr og forlystelser, så findes den perfekte kombination af dette i Dyrehavsbakken. Denne forlystelsespark kaldes også ”Bakken”.

Det er en helt speciel oplevelse at gå rundt i Dyrehavsbakken. Der er rig mulighed for forlystelser til alle aldersgrupper, og skulle sulten komme snigende, så er der masser af spændende restauranter, som du og familien kan udforske.

Har du et barn med, som grundet alder ikke kan komme op og prøve forlystelser, så tag et smut forbi dyrene. Alternativt er der rig mulighed for at finde åbne arealer, hvor der kan leges med sit medbragte legetøj. Dette legetøj kan eksempelvis handles hos abcleg.dk på forhånd.

Lad Experimentarium fortrylle hele familien

Er der en oplevelse, man under ingen omstændigheder må gå glip af i København, så er det Experimentarium. Her er der rig mulighed for at inddrage hele familien i sjove og opsigtsvækkende fysiske, biologiske og kemiske aktiviteter. Hos Experimentarium får børn et nyt syn på, hvad fysik og kemi kan være.

Det er en god idé at tjekke op på åbningstider, inden I ankommer til Experimentarium.

Oplevelser for livet på Frilandsmuseet

Frilandsmuseet er, som en del af Nationalmuseet, et absolut must at se for både børn og voksne. Dette åbne museum rummer nogle af forhistoriens perler, som let går glemt i en travl og hverdag. De fantastiske gamle bygninger og en atmosfære, der er svær at beskrive med ord, vil uden tvivl være med til at give hele familien en oplevelse, der sent vil blive glemt.

I og med der er tale om et åbent museum, så er det en god idé at tage regntøj med. Især regntøj børn er en nødvendighed, da vejret i Danmark kan være ganske uforudsigeligt.

Sæt lattermusklerne på overarbejde i Tivoli

Har man endnu ikke oplevet det fantastiske Tivoli, som København har at byde på, så er det på tide. Her er der mulighed for at sætte hele familiens lattermuskler på overarbejde.

I samme kategori

pexels-andrea-piacquadio-1843752
pexels-polina-tankilevitch-6929186 (1)
pexels-dmitry-zvolskiy-1879061
pexels-binyamin-mellish-106399

Tip os

Send dine tips til byen og del dem med resten af København – fra københavner til københavner!

Mest læste

manon-1
cover-2
tacos-369179_960_720

Forsiden netop nu

cover-2
manon-1
cover-1468234847176-28606331216a
gokart
dali-1272141_640
ice
fars-1
April-K-benhavn

Mest læste

Det sker i København

cover-2
cover-1468234847176-28606331216a
dali-1272141_640
April-K-benhavn

Mad og drikke

manon-1
ice
fars-1
Spisesteder nye

Kultur og kunst

smk
SDU-2-2
kultur
hands-4212584_1280

Instagram Feed

Vores bedste guides