En kraftigt alt-i-en computer er alt, du har brug for

Annonce:

All-in-one, alt-i-en, stationær, desktop. Ja kært barn har mange navne, men en ting er helt sikkert. All-in-one PC’en er kommet for at blive. Alt-i-en computeren giver dig ikke kun en flot computer, der giver dig ydeevne og kraften fra en regulær stationær computer, mens du samtidigt undgår det ofte noget rodede syn, de fleste stationære computere desværre er skyld i. Nej, med en alt-i-en PC får du en computer, der kan pryde ethvert hjem. Og nu kan du endda få fingrene i dem til en overkommelig pris fra den danske IT-virksomhed Duka.

Duka har netop udvidet deres sortiment af gennemtestede kvalitetscomputere fra HP, og her er der også sneget sig to alt-i-en computere med. Den ene med en 21,5” skærm, mens den store model har en 27” skærm. 27” kan for mange lyde voldsomt for en alt-i-en computer, men de fleste ville blive overraskede over, hvor lidt den faktisk fylder.

Lej en alt i en computer uden binding eller udbetaling

Duka sælger ikke kun deres computere. De lejer dem også ud. Og det kan i mange tilfælde give rigtigt god mening at leje sin all-in-one PC fremfor at købe den. Lejer du en alt-i-en PC fra Duka slipper du først og fremmest for den høje udbetaling, mens du altid kan levere den tilbage helt uden ekstraomkostninger. At leje en alt-i-en computer fra Duka giver dig stor fleksibilitet, hvis dine behov pludselig ændrer sig. Det kan være, du skal flytte til et nyt sted, hvor der ikke er plads til en alt-i-en computer eller du begynder på studie, hvor en bærbar computer er en nødvendighed. Ændrer dine behov sig, kan du til enhver tid skifte din computer ud med en anden fra Duka

Lejer du en alt-i-en computer fra Duka fortsætter din lejeaftale ikke i uendeligheder. De sørger nemlig for, at når du har haft din alt-i-en PC i 3 år, får du en helt ny kvit og frit – og selvfølgelig en bedre model. På den måde er du sikker på altid at have en computer, der er helt up-to-date.

Prøv en alt-i-en laptop

Begrebet alt-i-en computere har også bevæget sig ind på markedet for bærbare computere. Her er der typisk tale om bærbare computere med roterbare touchskærme. En alt-i-en bærbar kan benyttes som en regulær bærbar computer, som du kender den, men skulle behovet for en tablet være der, kan du folde skærmen over og bruge din alt-i-en bærbar som en tablet. Samtidigt kan de roterbare skærm også give dig et hav af muligheder for at kunne sætte den, som du har lyst til.

I samme kategori

pexels-vlada-karpovich-4050315
Picture1-2
pexels-karolina-grabowska-4475523
pexels-shiny-diamond-3762402

Tip os

Send dine tips til byen og del dem med resten af København – fra københavner til københavner!

Mest læste

gaza
Påskefrokost i København

Forsiden netop nu

Påskefrokost i København
gaza
arbejderm
smk
vesterbro
photo-1600335895229-6e75511892c8
fitness 2
chamoi

Mest læste

Det sker i København

Påskefrokost i København
smk
VesterbroStreetpartyHeader-01
light

Mad og drikke

Påskefrokost i København
gaza
vesterbro
photo-1600335895229-6e75511892c8

Kultur og kunst

smk
SDU-2-2
kultur
hands-4212584_1280

Instagram Feed

Vores bedste guides