En sjov tale til 50 års fødselsdag

Annonce:

En sjov tale til en 50 års fødselsdag vægter højt. Det er ikke alene dagen, hvor man fejre, at have levet livet i et halvt århundrede, man ses også med venner, familie, børn og børnebørn. Det er en god dag med mange gode og sjove minder. Derfor er det også rart, når nogen holder en tale på dagen for fødselaren.

Denne dag er der god grund til at gøre noget ekstra ud af at underholde på en kærlig og morsom måde. En halvtreds års fødselsdag tåler lidt mere end så mange andre store begivenheder. Det er som oftest en fest hvor der er gang i den, men sådan er det gerne på en fødselsdag.

For at stille op med en genial tale på sådan en dag, så kan det være en ide at få hjælp til at skrive en tale til fødselsdag her kan du også finde en god guide til at skrive talen selv.

Et andet fif kan være, at spørge andre der kender fødselaren godt, om der er noget de mener der bør huskes og tilføje det til dine stikord inden du skriver. På den måde kommer du også selv i tanke om mere der skal med, eller bliver gjort opmærksom på episoder og kendetegn du ikke var opmærksom på ellers, det bliver ofte en meget bedre tale på den måde.

Når en mand fylder 50 år

Meget kan jokes med for mænd også alderen; der er jo nærmest prestige i lidt på maven, grå hår, eller knap så meget hår på hovedet. Der er rigeligt man få til at være sjovt når man skal holde en tale på denne dag. Det der har været sjovt igennem tiden med fødselaren kan bringe frem i en fødselsdagstale, men det er som ofte også hvordan taleren holder talen der gør det sjovt. Det handler i høj grad om, at lave et stop og holde pause, og lægge det rigtige tryk på ordene. Det er med til at gøre det sjovt og gøre opmærksom på, at nu er det morsomt.

Når en kvinde fylder 50 år

Som bekendt må en kvindes alder og vægt næsten ikke nævnes, her bringes de sjove episoder og kendetegn i spil, hvis fødselsdagstalen skal være sjov. Endog en grad af alvor er også vigtigt, husk at nævne, hvad fødselaren har gjort rigtig godt i sit liv. Spred humor lidt ud over en alvorlig tale.

I samme kategori

volodymyr-hryshchenko-V5vqWC9gyEU-unsplash
c173e463-8565-4c6a-9a9b-fb4816edfc90
Annonce
Annonce

Tip os

Send dine tips til byen og del dem med resten af Odense – fra odenseaner til odenseaner!

Mest læste

Padel-tennis-bat-test-54-
144A1538-1400x840-2
Aire-1
microphone-3989881_1920

Forsiden netop nu

Design uden navn
Poolen i Spectrum Wellness i København
Dagen derpå
champagne-1
Aire-1
-bleskiver
lucia-1
gro-1

Mest læste

Det sker i København

Poolen i Spectrum Wellness i København
lucia-1
SDU-2-2
jul

Mad og drikke

Design uden navn
champagne-1
gro-1
gl-gggg

Kultur og kunst

SDU-2-2
kultur
hands-4212584_1280
custom1

Instagram Feed

Vores bedste guides