Få hjælp til at tackle de svære ting i hverdagen

Annonce

Ens familie er det vigtigste, og det er de personer man elsker allermest. Dog kan familier også have svære perioder. Mange familier går med ting i hverdagen, de har svært ved at tackle eller har svært ved at snakke med hinanden om. Hvis du kan kende til dette, kan du følge med her. Her får du nemlig hjælp og viden til hvordan du kan tackle svære situationer inde for familien.

Få rådgivning til dig og din familie i København

Det er ikke flovt at spørge om hjælp. Mange familier har svært ved at få hverdagen til at hænge sammen, og acceptere hinandens forskelligheder og særheder. Dette kan dog ikke splitte en familie ad. Hver modig, og søg efter hjælp, så dig og din familie kan komme på rette spor igen.

Hvis du bor i København eller omegn, kan du søge efter familierådgivning i København. Her kan du få hjælp og rådgivning til det der er svært i din familie. Det kan være du ligger søvnløs af bekymring over, den fase din teenager er ved at gå igennem. Det kan også være i har oplevet noget der har splittet jer ad, eller i oplever smerte over en situation der er sket. Alt dette oplever de fleste familier på et tidspunkt i deres liv sammen.

Med familierådgivning, kan familien sætte sig ned, sammen med en professionel familierådgiver. Her kan familien få lov til at tale frit omkring, der problemer der er. Ud over samtaleterapi, får du og din familie også nogle værktøjer, der kan hjælpe jer med at håndtere problemerne i fremtiden. For selv om i oplever i får løst problemerne nu, kan de sagtens komme tilbage, eller der kan komme nye problemer til.

Det er aldrig for sent at komme i gang. Så book tid til et forløb med en familierådgiver, og få styr på problemerne.

I samme kategori

instrumenter
pexels-vlada-karpovich-4050315
Picture1-2
pexels-karolina-grabowska-4475523

Tip os

Send dine tips til byen og del dem med resten af København – fra københavner til københavner!

Mest læste

Påskefrokost i København

Forsiden netop nu

Påskefrokost i København
gaza
arbejderm
smk
vesterbro
photo-1600335895229-6e75511892c8
fitness 2
chamoi

Mest læste

Det sker i København

Påskefrokost i København
smk
VesterbroStreetpartyHeader-01
light

Mad og drikke

Påskefrokost i København
gaza
vesterbro
photo-1600335895229-6e75511892c8

Kultur og kunst

smk
SDU-2-2
kultur
hands-4212584_1280

Instagram Feed

Vores bedste guides