Annonce:

Har du et barn der skal til at videreuddanne sig i København, så er I sikkert allerede stødt på den udfordring der kan være med at finde en bolig under studieperioden, der er til at betale sig fra. Det kan derfor være nødvendigt at se nærmere på mulighederne der er i et forældrekøb.

Undgå at børnene skal knokle sig selv ned i gear under uddannelsen

Når børnene flyver fra reden for at videreuddanne sig i storbyen, så vil man selvfølgelig gerne sikre sig at de får den bedst mulige tid under studiet. Det kan dog være svært at skulle leve på en SU i f.eks. København, for når der skal lejes noget tag over hovedet, så river det ofte mere end hvad SU’en kan bære.

https://www.nemadvokat.dk/blog/bolighandel/koeb-af-andelsbolig-som-forældrekoeb/ kan du blive klogere på alt omkring forældrekøb. Det kan nemlig i de fleste tilfælde være den bedste måde at sikre børnene en god tid på uddannelsen, uden at de skal køre sig selv ned i gear fordi der skal arbejdes hårdt i studiejob ved siden af skolen.

Bliv rådgivet bedst muligt hos en boligadvokat og sikre dig at komme bedst omkring alle reglerne

Det er ikke hverdagskost at skulle se på hvad forældrekøb indebærer og hvordan man gør det smartest og derfor kan det her være en rigtig god idé hvis man får hjælp fra en boligadvokat der har kendskab til forældrekøb og som derfor kan rådgive bedst muligt i forhold til netop din situation.

Synes du ikke at du har et behov for at der skal en rådgiver med indover, så er det vigtigt at læse godt op på de gældende regler i forhold til forældrekøb, skat, krav og regler og det er vigtigt at forstå at der forskellige svar hvad enten du finder på at købe en ejerbolig eller en andelsbolig som forældrekøb til dit barn. Vær især opmærksom på hvilke regler der er gældende i andelsboligforeningen, hvis valget om et forældrekøb kommer til en andelsbolig.