Få den ultimative koncertoplevelse

Indlæg

Kender du det med at skulle noget, man virkelig har glædet sig til? Men oplevelsen kræver så meget planlægning og logistik, der skal gå op i en højere enhed, at man næsten når at blive træt, før man er kommet i gang. Sådanne historier hører man ofte. Men faktisk findes der løsninger. Skal du til koncert i Royal Arena, kan du købe en pakke hos Danhostel Copenhagen Amager, hvor både mad, drikkevarer og transport til koncertstedet er inkluderet. Tilmed kan du fuldende oplevelsen og vælge overnatning også.

Pak bilen og kom afsted

Har I en koncert, I skal til, og ønsker I den ultimative oplevelse, kan en koncertpakke med overnatning være et godt bud. Koncerten vil gå fra at være en endagsoplevelse til at være en del af en miniferie, der sent vil blive glemt. Måske vil I opleve koncertoplevelsen på en helt ny måde, fordi I bare kan læne jer tilbage uden at skulle bekymre jer om parkering og hvad der ellers kunne være af ting, der skulle løses.

Lad bilen stå

Gør en tur ud af jeres koncertoplevelse. Ankom i god tid, find på plads på jeres værelse, tag et bad og gør jer klar i ro og mag. Når I er klar, kan I, hvis tiden tillader det, tage en drink i baren før middagen og nyde, at I ikke skal tænke på, hvem der skal køre. Det eneste, I skal, er at læne jer tilbage og nyde oplevelsen.

Fyld maven op før koncertstart

Det kan være godt at have lagt en god bund, når man skal til koncert. Både hvad gælder vådt og tørt. Ved køb af koncertpakken, kan du også nyde en dejlig middag bestående af en buffet med forskellige salater og flere slags kød. Maden er veltilberedt, og råvarerne er nøje udvalgte. Øl, sodavand og vin er ad libitum under hele middagen.

Mød andre koncertgængere

Det kan være hyggeligt at møde andre, der også skal til koncert, og som har samme passion for den kunstner, der skal spille. Med koncertpakken har man fri mulighed for at møde nogle af de andre. De vil også sidde til middagen, og I vil sammen drage afsted til spillestedet. Ønsker I tosomhed, er det selvfølgelig også en mulighed, og I kan sætte lige præcis dét præg på oplevelsen, I ønsker.

Nyd naturskønne Amager

Når I vågner trætte efter en uforglemmelig koncertoplevelse, kan I gå en tur på fælleden og nyde den smukke natur og bearbejde gårsdagens indtryk. Efter en dag med fuld fart, kan det være rart at opleve kontrasten og lade sig komme ned i gear, før man igen vender hjem til hverdagen. Er I friske, kan I også lave et stop ved Amager strand på hjemvejen og pleje jeres trætte kroppe med et friskt havbad.

I samme kategori

instrumenter
pexels-vlada-karpovich-4050315
Picture1-2
pexels-karolina-grabowska-4475523

Tip os

Send dine tips til byen og del dem med resten af København – fra københavner til københavner!

Mest læste

Påskefrokost i København
cover-2

Forsiden netop nu

Påskefrokost i København
gaza
arbejderm
smk
vesterbro
photo-1600335895229-6e75511892c8
fitness 2
chamoi

Mest læste

Det sker i København

Påskefrokost i København
smk
VesterbroStreetpartyHeader-01
light

Mad og drikke

Påskefrokost i København
gaza
vesterbro
photo-1600335895229-6e75511892c8

Kultur og kunst

smk
SDU-2-2
kultur
hands-4212584_1280

Instagram Feed

Vores bedste guides