Fantastiske råd til jer, der skal til at købe hus

Annonce:

Er i et par, der længe har boet sammen inde i København? I elsker det travle byliv med liv på gaden, hyggelige lejligheder og lækre indkøbsmuligheder? Men i er måske nået en alder, hvor i føler, at det er blevet tid til noget større? I skal måske til at have jeres første barn? Eller måske har i allerede fået et barn eller to, der nu mangler noget plads at boltre sig på?

I sidder fint i det og tjener pengene til at flytte i noget større. Derfor har i nu besluttet jer for, at det er tid til, at i skal ud og købe et hus. Det er ganske særligt at tage springet fra bylejlighed til hus som par og familie. Det er her, i skal bruge de næste mange år af jeres liv. Det er her, jeres børn skal vokse op. Der er altså ikke så lidt på spil, når man skal købe hus. Men først så handler det selvfølgelig om at finde det rette drømmehus til jer. Hvis i er en smule i tvivl om, hvor i skal starte søgningen henne, og hvordan i bedst tager en god beslutning, så kommer her en lille liste til at hjælpe jer på vej. Her er en række fantastiske råd til jer, der skal til at købe hus.

Overvej rådgivning

Lad os starte lidt omvendt og springe frem i tiden. I har fundet drømmehuset. Det er her, i skal stifte familie og bo de næste mange år af jeres liv. Nu mangler i bare at forhandle en endelig pris og købe huset. Her burde i virkelig overveje at hyre en købermægler til rådgivning af købet. På den måde kan i få juridisk hjælp til alt omkring boligkøbet. Så er i sikre på, at alt er, som det skal være med jeres drømmebolig. Og i kan sove trygt velvidende, at i ikke er blevet taget ved næsen.

Læg jer fast på et budget

Inden i starter søgningen så sørg for at danne jer et overblik over jeres endelige budget. Tal med banken, og find en ramme, i begge er tilfreds med. Det vil hjælpe jer utrolig meget i søgningen, så i ved, hvad i har at arbejde med. I ved også hvornår, noget ganske enkelt falder uden for jeres budget.

Tænk langsigtet

Når i køber et hus så tænk langsigtet. Først og fremmest i forhold til jer selv og de eventuelt kommende børn. Er det et sted, der er lige så ideelt til småbørnsfamilien som teenage-unger? Og er der plads til jer også? Derudover bør i også tænke økonomisk. Er dette et sted, der kommer til at stige i værdi over tid? Man kan aldrig vide det helt med sikkerhed. Men det vil gavne jer i fremtiden at havne et sted, der stiger i værdi, så i kan lande en gevinst den dag, i flytter ud igen.

I samme kategori

pexels-polina-tankilevitch-6929186 (1)
pexels-dmitry-zvolskiy-1879061
pexels-binyamin-mellish-106399
jp-lockwood-x8wPMDqUH2w-unsplash

Tip os

Send dine tips til byen og del dem med resten af København – fra københavner til københavner!

Mest læste

manon-1
keren-perez-LpKso44P3eg-unsplash-scaled
cover2

Forsiden netop nu

manon-1
cover-1468234847176-28606331216a
gokart
dali-1272141_640
ice
fars-1
April-K-benhavn
Spisesteder nye

Mest læste

Det sker i København

cover-1468234847176-28606331216a
dali-1272141_640
April-K-benhavn
Påskefrokost i København

Mad og drikke

manon-1
ice
fars-1
Spisesteder nye

Kultur og kunst

smk
SDU-2-2
kultur
hands-4212584_1280

Instagram Feed

Vores bedste guides