Forskellige muligheder for teambuilding

Annonce:

Noget af det vigtigste på en arbejdsplads er uden tvivl at have et godt sammenhold i ens team. Man bruger utroligt meget tid sammen med ens kollegaer i hverdagen, og derfor er sammenholdet en af de vigtigste dele af ens arbejdsmiljø udover ens arbejdsopgaver.

Derfor er det vigtigt at reflektere over, om sammenholdet i ens team er godt nok, og hvad kan eventuelt kan gøre for at forbedre sammenholdet. Af den årsag er teambuilding arrangementer blevet utroligt populært iblandt flere danske arbejdspladser, og det er med god grund.

På teambuilding-arrangementer fjerner man nemlig fokus fra alt det faglige på arbejdspladsen for i stedet at sætte tid af til at styrke relationerne og sammenholdet i ens team. Men der er utroligt mange aktivitets-muligheder, så hvad kan man lave som et teambuilding-arrangement? I denne artikel giver vi dig nogle gode idéer, som kan være til inspiration for dit næste teambuilding-arrangement.

Overlevelsestur

Vi lægger ud med en af de helt store klassikere, når det kommer til teambuilding-arrangementer – nemlig overlevelsesturen!

Noget af det, som i særdeleshed er med at skabe stærke bånd og relationer imellem mennesker, er når man presser ens grænser. Derfor er en overlevelsestur en glimrende idé, når det kommer til teambuilding, da man som regel netop søger at styrke disse relationer imellem medarbejdere.

På en overlevelsestur kan man blandt andet arrangere nogle kreative orienteringsløb, natteløb og en masse forskellige øvelser, hvor det kræver, at man samarbejder for at løse opgaven.

Arranger en tur til udlandet

Hvis man har et forholdsvist stort budget, og ønsker at investere i sammenholdet i ens team, så kan det også være en mulighed at arrangere en kort tur til udlandet i en weekend. Vi danskere elsker nemlig at rejse, og det er ikke uden grund.

En rejse til udlandet er for mange nemlig forbundet med noget ukendt og spændende, og det er specielt i sådanne situationer, hvor man udfordrer sine grænser. Man behøver på den måde ikke at tage på en primitiv overlevelsestur for at udfordre jeres grænser, da det kan gøres under mere ordnede forhold.

Man behøver heller ikke at arrangere en tur, som ligger flere tusinde kilometer væk – Det vigtigste er, at man besøger et ukendt sted, hvor man i mindre grad føler sig hjemme.

Aktivitetsdage

Hvis man blot ønsker at lave et teambuilding-arrangement, som varer en enkelt dag eller en eftermiddag, så kan man arrangere en aktivitetsdag. Her kommer nogle gode forslag til hvilke aktiviteter, som man kan tage udgangspunkt i.

Bowling

De fleste danskere holder af at bowle. Det er nemlig en aktivitet, hvor man kan være flere sammen og deltage på samme tid. Det er de fleste som rent faktisk er gode til bowling, så derfor er det også en måde at få dine kollegaer på dybt vand samtidig med at man kan have noget på højkant.

Gokart

Hvis man vil arrangere en dag med fart på og være sikker på, at man forlader arrangementet med et smil på læben, så kan det være en mulighed at arrangere en dag med gokart. Det er nemlig de færreste, som kører gokart på jævnlig basis, men langt de fleste synes at det er enormt morsomt.

Uanset om man er til det ene eller det andet, så kan man med fordel booke et stort mødelokale som en afslutning på arrangementet med spisning og drikkelse.

Creative cooking

Et sidste forslag, hvor dine kollegaer uden tvivl vil komme på glat is er et madlavningskursus. Det er de fleste som kan finde ud af at lave hverdagsmad, men det er derimod langt de færreste, som udforsker nye metoder og madkulturer. Du kan derfor arrangere et madlavningskursus, for at tvinge deltagerne ud i uvante situationer.

Lad dig inspirere af denne artikel i planlægningen af dit næste teambuilding-arrangement

I samme kategori

instrumenter
pexels-vlada-karpovich-4050315
Picture1-2
pexels-karolina-grabowska-4475523

Tip os

Send dine tips til byen og del dem med resten af København – fra københavner til københavner!

Mest læste

Påskefrokost i København

Forsiden netop nu

Påskefrokost i København
gaza
arbejderm
smk
vesterbro
photo-1600335895229-6e75511892c8
fitness 2
chamoi

Mest læste

Det sker i København

Påskefrokost i København
smk
VesterbroStreetpartyHeader-01
light

Mad og drikke

Påskefrokost i København
gaza
vesterbro
photo-1600335895229-6e75511892c8

Kultur og kunst

smk
SDU-2-2
kultur
hands-4212584_1280

Instagram Feed

Vores bedste guides