Indlæg

Det kan være dyrt og besværligt at have en bil i København, med ejerudgift, værditab og vedligeholdelse, samtidig med det kan være svært at finde en fast parkeringsplads. Et nemt og billigt alternativ er lejebiler, hvor du slipper for besværet ved at eje en bil, mens stadigvæk får fleksibiliteten ved en bil, når du har behov for det.

Muligheder for billeje

I København er der et hav af firmaer, der tilbyder lejebiler. Men på  Billeje.info – billig billeje i København har de lavet et godt overblik, der sammenligner mulighederne for dig, og finder den billigste løsning.

Så hvis du er interesseret i at finde en billig billeje i København, bør du tjekke det site ud. De fleste udlejningsfirmaer tilbyder endda deres service, med billig biludlejning fra Hovedbanegården i København. Så det er nemt at komme dertil og fra, når man henholdsvis skal hente og aflevere lejebilen.

Oplevelser i bil

Hvis du lejer en bil, bør du selvfølgelig også at undersøge, hvilke udflugtsmål der er værd at besøge. Der finder flere guides for dette på sitet tipKBH, som kan give dig inspiration til turen.

Det kunne for eksempel være en udflugt til Malmø, der bare er en smuttur væk i bilen. Her kan man opleve en mindre kulturforskel, hvor du vil opleve lidt andre produkter i butikkerne og en mere syngende dialekt. Sverige har også mange naturflotte omgivelse. Så tag vandreskoene med og tag på opdagelse.

Fra København kommer man også hurtigt til Nordsjælland og de populære sommerhusområder, som Gilleleje og Tisvildeleje. På en sommerdag vil det være et rigtig godt udflugtsmål, hvor man også kan se en anden del af Danmark, end det man oplever i storbyerne. Et oplagt stop på vejen dertil vil være i Helsingør, hvor man bl.a. kan opleve Kronborg og udforske en stor del af Danmarks historie. Ved havnen i Helsingør har de også et populært streetfood marked, hvor man kan få dejlig mad og is i verdensklasse.