Indlæg

Der er mange muligheder for fritidsjob i København især når man er ung og gerne vil have et fritidsjob ved siden af skolen eller studierne. Hvordan finder man så det job der passer allerbedst til en selv?

Hvilke muligheder er der?

Som nævnt ovenfor er der rigtigt, rigtigt mange muligheder især i en by som København. Men det er altid et godt råd at kigge på nettet for at skabe sig et overblik. Men inden man gør det vil vi altid anbefale at man laver en liste med 5-10 ting man syntes kunne være sjove og spændende at prøve kræfter med. Man kunne vælge at arbejde på et kontor som piccoline eller lignende for at prøve kræfter med en sådan hverdag. For ligesom at finde ud af om det er noget man rigtigt godt kunne tænke sig i fremtiden.

Man kunne også vælge at fokusere på nogle andre brancher fx. arbejde i sin yndlings butik? Hvor det måske ville være klogt at vælge noget indenfor den branche man måske tænker man kunne arbejde i på længere sigt. Altså efter studierne.  Her kan der nævnes mange brancher men fx. mode, supermarkeder mv.

Alternativt kunne man også vælge at gå en helt anden vej. Søge job i servicebranchen for eksempel. København er en spirende by ift. især restaurations branchen og de er som regel altid på udkig efter den nye gode medarbejder.

Hvoromalting er så giver det bare rigtigt god mening at søge på nettet da det hele er samlet. I et let overblik hvorefter man hurtigt kan gå igang med at sende sin ansøgning afsted. Til sit yndlings fritidsjob i København.

Held og lykke med at finde dit fritidsjob i København!!