God komfort til alle måltider

Dette indhold er sponsoreret

 

Er du træt af de spisebordsstole, I har lige nu? Det kan være, de er tunge at trække ud, eller at du ganske enkelt ikke føler, du sidder godt i dem. Det kan også være, du føler, du har set på dem i så mange år, at du trænger til at prøve noget nyt af og skifte lidt ud i rummet – det at skifte fire eller seks stole ud kan lynhurtigt danne fuldstændig nye rammer for, hvordan man kigger på spisestuen. Se vores udvalg af spisebordsstole .

Når I skal kigge på spisestuestole, er der mange forskellige ting, der spiller ind. En ting er, at I skal sidde godt i dem alle sammen. Det kan være svært at finde stole, som alle føler sig godt til rette i. Det kommer blandt andet an på højde og drøjde, men også bare generelle præferencer for, om man foretrækker en blød eller hård stol, og om den skal være med eller uden armlæn.

 

Prøv forskellige stole af

Når man skal vælge nye stole, er det vigtigt, at man får prøvet en række forskellige stole af. Stole i læder eller tekstil med armlæn er typisk bredere end den klassiske stol i træ med et tekstilsæde, som til gengæld måske ikke yder så høj komfort. I er nødt til at se på, hvad I egentlig har plads til. Det kan være, at I er nødt til at prioritere kun at have seks stole frem for otte i stuen, hvis I vælger nogle, der er bredere – så det er noget af det, I må have med i tankerne.

I kan samtidig kigge på, hvilke ben, der er på stolene – nogle kommer med træben, andre er i metal. Hvis der er tale om metal, er der forskel på både om der er tale om blankt eller børstet stål, og som det er farvet eller ej.

I samme kategori

Annonce
Annonce
tipkbh.dk--2-
pexels-pixabay-269630--2-

Tip os

Send dine tips til byen og del dem med resten af Odense – fra odenseaner til odenseaner!

Mest læste

lagkagehuset-1
144A1538-1400x840-2
photo-1544213456-bc37cb97df74
microphone-3989881_1920

Forsiden netop nu

Design uden navn
Poolen i Spectrum Wellness i København
Dagen derpå
champagne-1
Aire-1
-bleskiver
lucia-1
gro-1

Mest læste

Det sker i København

Poolen i Spectrum Wellness i København
lucia-1
SDU-2-2
jul

Mad og drikke

Design uden navn
champagne-1
gro-1
gl-gggg

Kultur og kunst

SDU-2-2
kultur
hands-4212584_1280
custom1

Instagram Feed

Vores bedste guides